La UAB instal·la punts liles informatius a totes els centres

...

Els punts liles volen visibilitzar i esclarir els propis conceptes d’assetjament, i també informar dels circuits, dels instruments i de les persones responsables de les polítiques d’igualtat de cadascun dels centres, així com de l’Observatori per a la Igualtat, que la comunitat universitària té al seu abast.

22/09/2023

Un dels compromisos de l’Equip de Govern adquirits amb la comunitat universitària a finals del curs passat va ser la instal·lació de punts liles informatius a tots els centres per tal d’oferir informació i, alhora, tenir un espai de sensibilització al voltant de les violències masclistes i LGTBfòbiques a la Universitat. 

Aquests punts liles informatius es van dissenyar incloent-hi una imatge de la il·lustradora Maria Vidal que ja s’havia fet servir en la campanya Responem davant les violències masclistes i en alguns actes institucionals de l’Observatori per a la Igualtat. Aquesta imatge es va presentar a la darrera Comissió d’Igualtat i de Responsabilitat Social Universitària.

Amb aquesta acció es vol visibilitzar i esclarir els propis conceptes d’assetjament, així com mostrar els circuits i les persones que té al seu abast tota la comunitat. Alhora, també s’ha volgut recordar la importància del Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, i la violència masclista com a eina fonamental en la lluita per l’erradicació de les violències contra les dones a la UAB.

Més informació: Observatori per a la Igualtat de la UAB

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats