La UAB celebrarà el Dia Internacional de la Dansa amb dues coreografies a l'Espai SiS de l'eix central

dia dansa 2022

El dimecres 4 de maig a les 14 h, l'Espai SiS de l’eix central de la UAB es convertirà en l’escenari principal del dia commemoratiu de la dansa. Els Grups de Dansa Contemporània de la UAB oferiran una nova peça anomenada “Loop” i, a més, el duo format per Héctor Plaza i Agnés Sala, ens presentarà el seu duo “Blue Monday”.

 

30/03/2022

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, el dia 29 d’abril, l’Aula de Dansa de la UAB surt de la sala d’assaig i actuarà a l'Espai SiS de l'Eix Central el proper dimecres 4 de maig a les 14 h.

Aprofitant les activitats en commemoració d'aquest dia, la vicerectora de Campus, Carme Miralles, inaugurarà oficialment l'Espai SiS. L'acte també comptarà amb la presència de la la vicerectora de Comunicació i de Cultura, Virginia Luzón, que donarà pas a l'escpectacle.

D’entrada, el Taller d'Iniciació a la Dansa Contemporània, dirigit per Mario G. Sáez, i el Taller de Dansa Contemporània Nivell Mig, dirigit per Laia Santanach, ens mostraran una coreografia conjunta anomenada “Loop”. Aquesta peça adaptada al carrer per l’ocasió, és fruit de tot el treball realitzat al llarg del primer i segon semestre per part dels dos grups. Els professors dels tallers han volgut escenificar un viatge continu on l’engranatge del grup crea una seqüència de repeticions formant un “loop”, on dialoguen la dansa i la música.

L’estrena de l'espectacle a la Sala Teatre serà el dimecres 11 de maig a les 13.30h

Tot seguit, el duo professional de ballarins format per Héctor Plaza i Agnés Salas interpretaran una peça d’autoria pròpia anomenada “Blue Monday”. Aquest duo ens parla, a través de la dansa, sobre la necessitat i la dependència de l'ésser humà envers les relacions humanes i la urgència de sostenir els altres sense ni tan sols poder sostenir-nos a nosaltres mateixos.

 

Més informació: cartell Dia Internacional de la Dansa 2022

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS