La Gestió Acadèmica ofereix atenció presencial amb cita prèvia

Gestió acadèmica de l'Escola

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, hauran de sol·licitar cita prèvia a través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

29/06/2020

La Gestió Acadèmica de l'Escola ofereix atenció presencial per als estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit administratiu i que no es pugui portar a terme telemàticament.

Les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia a través d'un aplicatiu per reservar dia i hora per accedir al Centre, a fi d'evitar possibles aglomeracions.

L'horari d'atenció de Gestió Acadèmica és:

  • Durant el mes de juliol de 2020: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).
  • Durant el mes d'agost de 2020: l'atenció al públic és únicament de forma telemàtica en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L'accés a l'edifici de l'Escola està tancat durant tot el mes.
  • De setembre a juny, l'horari d'atenció és des de les 08:30 a les 20 hores, de dilluns a divendres (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).

 

L'Escola garanteix totes les mesures de prevenció i de seguretat, d’acord amb el pla previst pel Comitè de Seguretat i Salut de la FUAB per la situació de la pandèmia del coronavirus. És molt important que tothom segueixi les mesures d’higiene personal i de distanciament social, per tal d'evitar contagis. La tasca de control i mitigació de l’actual crisi sanitària per la COVID-19 és una responsabilitat compartida de tots i totes.

En cas de qualsevol dubte, podeu contactar via correu electrònic a través de: fuab.formacio@uab.cat

 

Notícies relacionades

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

L'Escola cerca estudiants en pràctiques per donar suport a la promoció del Grau

S'amplia la convocatòria de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

Del 12 de novembre al 4 de desembre resta obert el nou període de presentació de sol·licituds per cobrir 6 places més de pràctiques per col·laborar en el suport de les activitats de promoció de l'Escola, en esdeveniments, tant presencials com virtuals, com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, entre altres. Anima't i envia la teva sol·licitud!

Totes les notícies