La Facultat de Psicologia celebra el Dia Europeu de la Logopèdia

IMG_diaeuropeu_FP
Logopèdia Activa i la Facultat de Psicologia organitzen una jornada de ponències el proper 6 de març per celebrar el Dia Europeu de la Logopèdia. La jornada es realitza de 10:30 del matí fins a les 13:45 del migdia a l'aula magna de la Facultat.
 

02/03/2020

El dia 6 de març és el Dia Europeu de la Logopèdia, una data pensada per recalcar la importància professional dels i les logopedes i per intercanviar experiències i informacions entre professionals.

Per a celebrar aquestes dates, la Facultat de Psicologia prepara unes jornades dedicades als Trastorns de la Lecto-Escriptura. Es realitzaran diverses ponències amb l'objectiu de profunditzar en els trastorns de la Lecto-Escriptura des d'una perspectiva logopèdica.

Les ponències es duran a terme de 10:30 del matí amb la inauguració de la jornada per la degana de la Facultat i finalitzaran a les 13:45h amb la cloenda, que es realitzarà després de la ponència d'Eva Vilarrassa, estudiant de tercer de logopèdia i autora del llibre solidari Sense Diagnòstic. Les activitats es duran a terme a l'aula magna (P.15) de la Facultat de Psicologia.

La programació de les jornades és la següent:
 

. A les 10:30h la degana de la facultat inaugurarà la jornada.


. A les 10:45h començaran les ponències amb en Mario Figueroa, Logopeda a Logopèdia a Domicili, doctorand en Psicologia de la comunicació i el canvi i professor associat a la UAB. Ens parlarà de la investigació en Logopèdia.


. A les 11:30h la Cristina Ruiz, Logopeda al centre Trivium, parlarà sobre l'eficàcia de les intervencions per al tractament de la dislèxia.


.A les 12:00h, en Gabriel Lozano, Logopeda al CERVA i al Teens Center, a més d'investigador a Neurolearning Pothmath S.L, ens parlarà de la intervenció de la dislèxia en adolescents.


. A les 12:30h, la Gina Cahís, estudiant de quart de logopèdia a la UAB, profunditzarà sobre les seves experiències com a persona amb dislèxia amb una perspectiva logopèdica.


. A les 13:00h, l'Eva Vilarrasa, un altre estudiant de logopèdia i autora del llibre Sense Diagnòstic, ens farà la presentació del seu llibre solidari. Per finalitzar, de 13:30h a 13:45h, es donarà pas a la cloenda.

 

Esteu tots i totes convidades a assistir a aquestes activitats, us hi esperem!