L'Escola organitza el webinar "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19"

Platja

L'Escola organitza el seminari online gratuït "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19", el proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores. El webinar serà impartit per Ramsés Martí, expert en seguretat aquàtica i socorrisme, i exalumne del Centre, que analitzarà les mesures de seguretat que s'haurien d'aplicar en entorns aquàtics per prevenir del coronavirus a banyistes, usuaris i personal de vigilància i seguretat d'aquests espais. Les inscripcions estan obertes!

19/05/2020

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza el seminari online "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19", que es celebrarà el proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores.

El webinar serà impartit per Ramsés Martí, professor de salvament i socorrisme, especialista en seguretat en entorns aquàtics, assessor de serveis de vigilància i salvament, i exalumne del Màster en Gestió de Riscos i Emergències. El ponent analitzarà les mesures de seguretat que hauran d'aplicar-se en entorns aquàtics per prevenir de la COVID-19 a banyistes, usuaris i personal de vigilancia d'aquests espais.

La trobada virtual també comptarà amb Montserrrat Iglesias-Lucía, Directora de l'EPSI, que hi participarà per presentar l'acte.

El webinar  s'impartirà en castellà.

La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Les persones interessades en participar-hi virtualment, han d'inscriure's en aquest formulari. 5 minuts abans de l'inici de la sessió, que es realitzarà a través de la plataforma "Zoom", rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la trobada online. Els assistents cal que tinguin activats el video i el micròfon en el seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil per poder-hi intervenir.

 

Notícies relacionades

VIII Jornades Antimilitaristes i de Memòria Històrica

Roser Martínez i Joaquín Rodríguez, ponents a les VIII Jornades Antimilitaristes i de Memòria Històrica

Els professors de l'Escola, Roser Martínez i Joaquín Rodríguez, participaran a la VIII edició de les Jornades Antimilitaristes i de Memòria Històrica, presentant la campanya Stop Killer Robots, a aquest esdeveniment virtual organitzat per Gernika Gogoratuz (Centre d'Investigació per la Pau de Guernika). La ponència online dels docents es celebrarà el 18 de novembre, a les 18:30 h. La inscripció es gratuïta.

L'Escola cerca estudiants en pràctiques per donar suport a la promoció del Grau

S'amplia la convocatòria de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

Del 12 de novembre al 4 de desembre resta obert el nou període de presentació de sol·licituds per cobrir 6 places més de pràctiques per col·laborar en el suport de les activitats de promoció de l'Escola, en esdeveniments, tant presencials com virtuals, com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, entre altres. Anima't i envia la teva sol·licitud!

Totes les notícies