L'Escola organitza el webinar "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19"

Platja

L'Escola organitza el seminari online gratuït "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19", el proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores. El webinar serà impartit per Ramsés Martí, expert en seguretat aquàtica i socorrisme, i exalumne del Centre, que analitzarà les mesures de seguretat que s'haurien d'aplicar en entorns aquàtics per prevenir del coronavirus a banyistes, usuaris i personal de vigilància i seguretat d'aquests espais. Les inscripcions estan obertes!

19/05/2020

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza el seminari online "Em podré banyar? L'estiu en el context de la COVID-19", que es celebrarà el proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores.

El webinar serà impartit per Ramsés Martí, professor de salvament i socorrisme, especialista en seguretat en entorns aquàtics, assessor de serveis de vigilància i salvament, i exalumne del Màster en Gestió de Riscos i Emergències. El ponent analitzarà les mesures de seguretat que hauran d'aplicar-se en entorns aquàtics per prevenir de la COVID-19 a banyistes, usuaris i personal de vigilancia d'aquests espais.

La trobada virtual també comptarà amb Montserrrat Iglesias-Lucía, Directora de l'EPSI, que hi participarà per presentar l'acte.

El webinar  s'impartirà en castellà.

La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Les persones interessades en participar-hi virtualment, han d'inscriure's en aquest formulari. 5 minuts abans de l'inici de la sessió, que es realitzarà a través de la plataforma "Zoom", rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la trobada online. Els assistents cal que tinguin activats el video i el micròfon en el seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil per poder-hi intervenir.

 

Notícies relacionades

Webinar sobre seguretat turística i COVID-19

Webinar: "Seguretat i Turisme. Més enllà de la COVID-19"

L'EPSI organitza el webinar "Seguretat i Turisme. Més enllà de la COVID-19", que serà impartit pel professor expert en seguretat turística, prevenció i protecció civil, Ferran Anguera, que analitzarà l'impacte del coronavirus, i les seves afectacions, a la indústria turística i hotelera, i com aquesta s'ha d'adaptar a les noves mesures d'higiene i seguretat, per garantir la salut dels turistes i treballadors. La sessió online gratuïta es realitzarà el dimarts 2 de juny, a les 18 h. Inscripcions obertes!

Totes les notícies