L'Escola convoca una beca de col·laboració per estudiants del Grau

Estudiants de l'Escola

Del 14 al 21 de març s'obre la convocatòria per cobrir una plaça per donar suport a l'Escola en el projecte Alumni EPSI, i en la realització d'altres tasques. La beca està adreçada a estudiants de 1r, 2n i 3r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral.

13/03/2019

L'Escola obre la convocatòria d'una beca per donar suport al projecte Alumni EPSI, i per realizar altres tasques de col·laboració, dirigida a estudiants que estiguin matriculats aquest curs acadèmic 2018-2019, a primer, segon i tercer curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral.

La dedicació de la beca serà de 20 hores setmanals, en horaris de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, podent-se pactar un horari diferent. El període de col·laboració s'iniciarà l'1 d'abril i finalitzarà el 19 de juliol de 2019.

Els estudiants interessats en participar a aquesta convocatòria, heu d'omplir la sol·licitud i lliurar-la mitjançant l'espai creat a l'aula Moodle de tutorització. El període de recepció de candidatures s'inicia el 14 de març i acabarà el  21 de març de 2019.

El dia 27 de març es comunicarà la resolució de la beca.

Podeu consultar aquesta convocatòria a l'enllaç.

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

La UAB oferirà 104 ajuts econòmics del programa de Beques Santander Erasmus

Les Beques Santander Erasmus tenen com a objectiu reconèixer l'excel·lència acadèmica dels estudiants Erasmus+ i afavorir la inclusió educativa i la igualtat d'oportunitats. A l'Autònoma se li han atribuït 104 ajuts per concedir entre els estudiants beneficiaris d'una beca de mobilitat internacional per al proper curs 2019-2020.

Totes les notícies