L'Escola celebra 2 Jornades de Portes Obertes per informar sobre el Grau

Dia de les Famílies a l'Escola

L'Escola organitza diverses jornades per donar a conèixer als futurs estudiants i a les seves famílies l'oferta d'estudis i les seves instal·lacions. Es realitzarà una xerrada informativa sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online) i una visita guiada. Cal inscripció prèvia.

12/04/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral obrirà les seves portes 2 dies els mesos de maig, juny i juliol.

Les Jornades de Portes Obertes són una oportunitat per als futurs estudiants per venir al Campus de Bellaterra, visitar les instal·lacions de l'Escola i conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online), amb una presentació impartida per la directora del centre, Montserrat Iglesias-Lucía.

La xerrada, que començarà a les 10 hores, finalitzarà amb una visita guiada per les instal·lacions del centre a càrrec d'estudiants del Grau.

Per efectuar la inscripció, cliqueu sobre el dia que desitgeu assistir:

Les places són limitades i es permeten un màxim de 6 persones per inscripció.

Podeu trobar tota la informació necessària sobre com arribar a la Universitat i desplaçar-vos pel seu interior a l'apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.

 

Notícies relacionades

Demostració del treball de les unitats canines en detecció

Marga Macías explicarà el treball de les unitats canines en investigacions al Congrés de Detectius Privats

El proper divendres 14 de juny, la Coordinadora del Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball, Marga Macías, oferirà una ponència sobre l'ús i beneficis d'incorporar les unitats canines en les investigacions dels professionals de la seguretat privada, en el VI Congrés de Detectius Privats de Catalunya, que es celebrarà a Barcelona. També realitzarà una demostració pràctica amb un gos de detecció ensinistrat. Llegir més

Totes les notícies