L'Engineering Welcome Day (#EWD22) es celebra enguany el proper 22 de setembre

Engineering Welcome Day 2022

El Consell d'Estudiants de l'Escola d'Enginyeria torna a organitzar el dijous 22 de setembre, conjuntament amb l'Escola d'Enginyeria, una jornada de benvinguda per als estudiants del centre, l'Engineering Welcome Day (#EWD22)

16/09/2022

L'objectiu d’aquesta jornada, que any rere any es celebra, és reunir i donar la benvinguda per part del Consell d’Estudiants a tots els estudiants del centre. Moltes de les activitats estaran orientades a estudiants de primers cursos principalment, estudiants que encara no han viscut l’experiència del campus universitari de la UAB.

 

Les activitats tindran lloc a l'Escola d'Enginyeria entre les 13.00 h del migdia i les 22.00 h de la nit. Com sempre, part de les activitats que s’organitzen tenen una vessant acadèmica, amb conferències professionals, i una altra vessant més lúdica, amb una gimcana d’activitats per a estudiants de primers cursos.

A la jornada també es convida a estudiants i entitats d’altres centres de la UAB a través d’aquesta Fira de Col·lectius que tindrà lloc al vestíbul de l’Escola, de 15.00 a 18.00 h, una gran oportunitat per conèixer el gran teixit associatiu de la UAB.

Abans, hi hauran unes conferències professionals a la Sala de Graus, on comptarem amb l’empresa GFT i Dynatrace, aprofitant també per presentar els Openlab i d’altres associacions de l’Escola, com el Tecno UAB o el Club d’Emprenedors. 

L’inici de curs és bon moment per seguir treballant la relació amb les empreses, atents a les noves tendències del mercat per tal de seguir oferint el màxim de valor possible als estudis.

 

En resum, l'horari del Engineering Welcome Day será el següent:

De 13.00 a 15.00 h. Conferències professionals a la Sala de Graus de l’Escola.

  • 13.00 a 13.15 h. Benvinguda i presentació de la jornada per part del Director de l’Escola, el Dr. Ramón Vilanova, la Vicerectora de Comunicació i Cultura, Virginia Luzón, i dels col·lecius de l’Escola d’Enginyeria.
  • 13.15 h a 13.30 h Presentació Hackathon "Comprometidos por el futuro" per part de l'empresa Boehringer Ingelheim.
  • 13.30 a 14.00 h Dynatrace - Cada cosa a su tiempo. De la mà de Andrea Zoli de l'empresa Dynatrace ens aproparà al treball professional durant els primers anys a la universitat. Estudiar no ho és tot, i les empreses avui en dia valoren més les persones proactives que hagin tingut experiències fora dels seus estudis.*
  • 14.00 a 14.30 h GFT - The next big thing? Your career! GFT et vol acompanyar en aquesta nova aventura! Amb més de 30 anys d'experiència en el sector IT, la nostra intenció és oferir-vos orientació professional i visió del mercat laboral per aprofitar al màxim els vostres anys universitaris. Us hi apunteu?*
  • 14.30 a 15.00 h Presentació Open Labs UAB + Portes obertes a l’espai (visita guiada)

*Per assistir a les xerrades i si vols un regal de les empreses participants t'has d'inscriure utilitzant el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1ymNSFXFu1LlJPtfSBHB00mfVPyX19SHNnOM6diNygfM/edit

De 15.00 a 18.00 h. Fira de Col·lectius, al vestíbul de l’Escola amb la participació de Gamers UAB, Tecno UAB, Alumni UAB i d'altres entitats.

De 17.00 a 19.00 h. Gimcana d’activitats a l'exterior de l'Escola d'Enginyeria.*

De 19.00 a 22.00 h. DJ i servei de barra a càrrec del Consell d’Estudiants a l'exterior de l'Escola d'Enginyeria.

 

*Les activitats senyalades tenen inscripció prèvia.
Les inscripcions es realitzaran al Consell d’Estudiants a partir del dilluns 19 de setembre. Podeu trobar més informació al Instagram (@coenginyuab) o al correu electrònic consell.estudiants.enginyeria@uab.cat

 

Si ets estudiant del Campus de Sabadell guarda't la següent data. El proper dimecres 5 d'octubre celebrarem una jornada de benvinguda semblant al Campus de Sabadell, la Sabadell Welcome Day (#SWD22). Aviat ampliarem la informació.