L'ACCPOLC condecorarà Francesc Gómez amb la medalla de col·laboració social

Francesc Gómez, professor de l'Escola

Francesc Gómez, professor de l’Escola, rebrà a l’acte institucional de l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC), del pròxim 10 d’abril, un reconeixement per les iniciatives en seguretat promogudes des de fora de l’àmbit policial.

05/04/2019

La Comissió Executiva de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC), encapçalada pel president Conrad J. Fernández i Justes, va decidir per unanimitat a la reunió celebrada el passat 27 de març, i en vista dels mèrits concurrents, atorgar la medalla de col·laboració social al professor Francesc Gómez.

L’ACCPOLC, fundada fa 25 anys, és una associació integrada per la majoria de caps i comandaments dels cossos locals catalans, que celebra anualment un Congrés on reconeixen la contribució dels caps de policia en la millora de la professió i el servei al ciutadà.

En l’edició d'enguany del Congrés, que se celebrarà a El Vendrell el pròxim 10 d’abril, serà Francesc Gómez, psicòleg i docent en l’àmbit de la Seguretat Pública i Privada qui rebi la distinció. Aquest guardó vol reconèixer totes aquelles noves accions des de fora de l’àmbit policial, que milloren el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania de manera original.


Congrés 2019

Entre els temes destacats d’aquesta edició, es troba la tecnologia i les noves aplicacions en l’àmbit de la seguretat, i la taula rodona “Un futur model de policia i el servei al ciutadà”, on intervindran diversos experts, entre ells Fàtima Llambrich, periodista a TV3 especialitzada en crònica policial i judicial, i antiga alumni de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.

 

Notícies relacionades

Marc García, guanyador del Premi CIEU 2019 EPSI

Marc García Diéguez, guanyador del Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora de l'Escola

L' exalumne Marc García Diéguez va ser guardonat ahir amb el VIII Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019 en la categoria "EPSI", per la seva trajectòria professional i pels seus projectes d'emprenedoria, principalment enfocats en l'àmbit de l'esport i la formació. L'esdeveniment va reunir a uns 300 assistents a la Sala d'Actes de la Facultat d'Ecomomia i Empresa de la UAB.

Estudiants guardonats amb el Premi CIEU

Lliurament del VIII Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora

Els guardons reconeixen la tasca emprenedora d'estudiants i alumni de la comunitat de la UAB, que han engegat amb èxit la seva idea innovadora i de negoci. L'acte de lliurament de premis es celebrarà el dimecres 15 de maig, a les 12:30 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

Totes les notícies