L'ACCPOLC condecorarà Francesc Gómez amb la medalla de col·laboració social

Francesc Gómez, professor de l'Escola

Francesc Gómez, professor de l’Escola, rebrà a l’acte institucional de l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC), del pròxim 10 d’abril, un reconeixement per les iniciatives en seguretat promogudes des de fora de l’àmbit policial.

05/04/2019

La Comissió Executiva de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC), encapçalada pel president Conrad J. Fernández i Justes, va decidir per unanimitat a la reunió celebrada el passat 27 de març, i en vista dels mèrits concurrents, atorgar la medalla de col·laboració social al professor Francesc Gómez.

L’ACCPOLC, fundada fa 25 anys, és una associació integrada per la majoria de caps i comandaments dels cossos locals catalans, que celebra anualment un Congrés on reconeixen la contribució dels caps de policia en la millora de la professió i el servei al ciutadà.

En l’edició d'enguany del Congrés, que se celebrarà a El Vendrell el pròxim 10 d’abril, serà Francesc Gómez, psicòleg i docent en l’àmbit de la Seguretat Pública i Privada qui rebi la distinció. Aquest guardó vol reconèixer totes aquelles noves accions des de fora de l’àmbit policial, que milloren el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania de manera original.


Congrés 2019

Entre els temes destacats d’aquesta edició, es troba la tecnologia i les noves aplicacions en l’àmbit de la seguretat, i la taula rodona “Un futur model de policia i el servei al ciutadà”, on intervindran diversos experts, entre ells Fàtima Llambrich, periodista a TV3 especialitzada en crònica policial i judicial, i antiga alumni de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies