L’alumni Ramsés Martí inicia la campanya 'En el agua, 0 riesgos' a València

Ramsés Martín València

La primera jornada de prevenció per afogaments es va dur a terme l’1 de juny al Poliesportiu Malilla de València, coincidint amb l’inici del servei de vigilància en platges i piscines. Demà, 8 de juny, s’oferirà la primera sessió de la 5ª edició d’aquesta campanya al Centre Esportiu Municipal Júpiter a Barcelona.

07/06/2019

Ramsés Martí, especialista en seguretat aquàtica i exalumne de l’Escola, ha iniciat la seva col·laboració amb la campanya “En el agua, 0 riesgos”, a València.

L’especialista, després d’atendre als mitjans de comunicació, va oferir una demostració de com s’ha d’actuar davant l’afogament d’un infant i va donar consells i recomanacions als pares, mares i nens que van assistir a la jornada.

Cada estiu, a Europa moren més de 5.000 nens i nenes a causa d’un afogament. Per aquest motiu, Ramsés Martí considera primordial que els adults tinguin eines i recursos per actuar en cas d’un possible afogament, i “no perdin el respecte” a l’aigua.

Per aquest motiu, l’especialista va explicar quin protocol s’havia de seguir davant l’afogament d’un infant i quins mesures de prevenció són les més adequades per evitar-ho.  

Inici de la campanya “Cap nen s’ofega” a Barcelona

L’exalumne participarà demà a la primera actuació de la 5a edició d’aquesta campanya a Catalunya, a la jornada gratuïta de prevenció del Centre Esportiu Municipal Júpiter.

Mitjans que n’han parlat:

Telecinco
Cadena Ser
Televalència
Hello València

 

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

Sessió de benvinguda per a estudiants de 1r curs del Grau i inici de les classes

Els estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) participaran en una gimcana per conèixer aspectes logístics de l'Escola i alguns espais del Campus, el dijous 12 de setembre, a les 15 hores. La docència s'iniciarà el dia següent. Pel que fa als alumnes del Grau online, hauran de seguir un curs propedèutic, la setmana del 2 al 7 de setembre, per conèìxer el funcionament de la plataforma virtual de la UAB, abans de l'inici de les classes, el 9 de setembre.

Totes les notícies