L’alumni Ramsés Martí inicia la campanya 'En el agua, 0 riesgos' a València

Ramsés Martín València

La primera jornada de prevenció per afogaments es va dur a terme l’1 de juny al Poliesportiu Malilla de València, coincidint amb l’inici del servei de vigilància en platges i piscines. Demà, 8 de juny, s’oferirà la primera sessió de la 5ª edició d’aquesta campanya al Centre Esportiu Municipal Júpiter a Barcelona.

07/06/2019

Ramsés Martí, especialista en seguretat aquàtica i exalumne de l’Escola, ha iniciat la seva col·laboració amb la campanya “En el agua, 0 riesgos”, a València.

L’especialista, després d’atendre als mitjans de comunicació, va oferir una demostració de com s’ha d’actuar davant l’afogament d’un infant i va donar consells i recomanacions als pares, mares i nens que van assistir a la jornada.

Cada estiu, a Europa moren més de 5.000 nens i nenes a causa d’un afogament. Per aquest motiu, Ramsés Martí considera primordial que els adults tinguin eines i recursos per actuar en cas d’un possible afogament, i “no perdin el respecte” a l’aigua.

Per aquest motiu, l’especialista va explicar quin protocol s’havia de seguir davant l’afogament d’un infant i quins mesures de prevenció són les més adequades per evitar-ho.  

Inici de la campanya “Cap nen s’ofega” a Barcelona

L’exalumne participarà demà a la primera actuació de la 5a edició d’aquesta campanya a Catalunya, a la jornada gratuïta de prevenció del Centre Esportiu Municipal Júpiter.

Mitjans que n’han parlat:

Telecinco
Cadena Ser
Televalència
Hello València

 

 

Notícies relacionades

Demostració del treball de les unitats canines en detecció

Marga Macías explicarà el treball de les unitats canines en investigacions al Congrés de Detectius Privats

El proper divendres 14 de juny, la Coordinadora del Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball, Marga Macías, oferirà una ponència sobre l'ús i beneficis d'incorporar les unitats canines en les investigacions dels professionals de la seguretat privada, en el VI Congrés de Detectius Privats de Catalunya, que es celebrarà a Barcelona. També realitzarà una demostració pràctica amb un gos de detecció ensinistrat. Llegir més

Totes les notícies