Jornades de Portes Obertes 2024: últimes places!

Estudiants al campus UAB

Els dies 7 i 8 de febrer de manera presencial i el dia 9 de febrer online es realitzaran les Jornades de Portes Obertes al Campus de la UAB. 

14/12/2023

Recorda que per accedir a les Jornades de Portes Obertes cal fer una inscripció individual prèvia!

T'oferim gairebé 400 xerrades durant els tres dies de les Jornades de Portes Obertes. A cada facultat pots escoltar de primera mà l’oferta formativa de la UAB i parlar amb professorat dels graus que impartim a tots els centres del campus, incloent els dels centres adscrits.

A més, tens l'oportunitat de conèixer altres estudiants que t'expliquen la experiència universitària durant aquestes xerrades. 

Els dies presencials pots fer una passejada pel campus i descobrir els serveis com la Vila Universitària, les biblioteques o les cafeteries.

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes, és imprescindible fer una inscripció individual prèvia de totes les persones que vulgueu venir. Això ens ajudarà a ajustar els aforaments dels espais de cada xerrada, i mantenir-te informat de totes les novetats.

Pots veure totes les sessions que oferim i a quin centre es fa cadascuna a les www.uab.cat/portesobertes.

El curs 2023 vam superar les expectatives i vam aconseguir números rècord, amb més de 26.750 inscripcions. Els aforaments són limitats i, si hi estàs interessat/da, et recomanem que t’inscriguis aviat

Si ets professor/a de secundària, tens la possibilitat d'inscriure’t a la xerrada per al professorat que es farà els dies 7 i 8 de febrer a les 10h a la Sala d'Actes del Rectorat. 

Pots obtenir més informació a la nostra web Visita la UAB per veure totes les activitats que t’oferim per conèixer l’oferta formativa i de serveis de la UAB.

Tens dubtes? Escriu-nos a promocio.portes.obertes@uab.cat