Jornada de Recerca en Dret amb Perspectiva de Gènere, a la Facultat de Dret de la UAB

Jornada Dret Perspectiva Génere

Les Jornades de recerca amb perspectiva de gènere amb la participació del CER “Dones i Drets” i l’Observatori per a la Igualtat de la UAB es posposa fins a la presentació del llibre.

08/10/2019

Les Jornades de recerca amb perspectiva de gènere amb la participació del CER “Dones i Drets” i l’Observatori per a la Igualtat de la UAB es posposa fins a la presentació del llibre.


La Facultat de Dret de la UAB organitza el pròxim dijous 17 d’octubre la Jornada de Recerca del Dret amb Perspectiva de Gènere “Entre l'ODS 5 i el IV Pla d’Igualtat de la UAB”, un any després de l’anterior convocatòria sobre la docència del dret amb perspectiva de gènere.

Enguany, l’acte vol posar el focus a la recerca del dret amb perspectiva de gènere, i el programa inclou una sèrie de taules rodones que es dividirà en diferents blocs temàtics: la recerca en la formació jurídica bàsica, la recerca en gènere de la política legislativa i la recerca en dret en les resolucions judicials, amb un debat posterior.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Sara Moreno, Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Maria Prats, directora de l’Observatori per a la Igualtat, Enric Fossas, degà de la Facultat de Dret, i Laura Martinez, presidenta de l’Institut Català de les Dones.

En l’anterior edició, també organitzada per l’Observatori per a la Igualtat de la UAB i el Centre d’Estudis i de Recerca “Dones i Drets”, posava sobre la taula la necessitat de promocionar un ensenyament no-sexista del dret que fomentés els valors igualitaris entre homes i dones. Les experiències d’aquella jornada es varen plasmar en un llibre en què va participar la directora de l’Escola, Montserrat Iglesias-Lucía, amb un capítol sobre els debats a l’aula sobre l’Administració i la discriminació de gènere.

Les persones interessades a assistir a la jornada s’han d’inscriure a través d’aquest formulari. La jornada es desenvoluparà de 9:45 a 19 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies