Jornada d'Acollida Virtual el 4 de setembre per als estudiants de 1r curs de Grau

Jornada d'Acollida Virtual per als estudiants de 1r curs de Grau

L'Escola explicarà als estudiants de 1r curs del Grau, en una trobada en línia que es celebrarà el divendres 4 de setembre, a les 15:30 hores, com serà el procés de matrícula online i quina documentació necessiten per efectuar aquest tràmit administratiu. La sessió d'acollida es realitzarà a través de la plataforma online "Zoom".

04/08/2020

El divendres 4 de setembre, l'Escola organitza una sessió d'acollida online per als estudiants de 1r curs de Grau. L'objectiu de la jornada virtual és donar la benvinguda als alumnes que se'ls hi ha donat plaça a l'Escola i informar-los sobre el procés de matriculació en línia i tota la documentació requerida.

Es tracta d'una oportunitat perquè els estudiants resolguin dubtes i rebin assessorament tutoritzat previ a la matriculació per tal de facilitar-ne el procés. La formalització de la matricula per als estudiants seleccionats a la primera assignació tindrà lloc del 7 al 10 de setembre.

Aquest és l'horari de la sessió d'acollida virtual:

  • Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i en línia): a les 15:30 h (en breu estarà disponible l'enllaç a la reunió amb l'aplicació "Zoom").

També a inicis de setembre rebreu al vostre correu electrònic l'enllaç per accedir a la sessió d'acollida en línia dels vostres estudis.

Podeu descarregar-vos l'aplicació "Zoom" clicant sobre aquest enllaç, o a l'App Store d'IOS i al Googleplay d'Android. Un cop l'instal·lada al vostre ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent, entreu directament a l'enllaç de la sessió virtual pel vostre Grau. Assegureu-vos de tenir l'altaveu, la càmara i el micròfon activats.


Contacte