Jornada d'Acollida el 12 de juliol per als estudiants de primer curs de Grau

Jornada Acollida 2019-2020

L'Escola explicarà als estudiants de 1r curs dels Graus com serà el procés de matrícula i quina documentació necessiten, aquest divendres 12 de juliol. A les 9:30 h serà el torn per als estudiants dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès (aules 307 i 305, respectivament), i a les 11 h per als alumnes del Grau en Direcció Hotelera (aula 330, 3a planta).

01/07/2019

El divendres 12 de juliol, l'Escola organitza una sessió d'acollida per als futurs estudiants de Grau. L'objectiu de la jornada és donar la benvinguda als alumnes que se'ls hi ha donat plaça a l'Escola i informar-los sobre el procés de matriculació i tota la documentació requerida.

Es tracta d'una oportunitat perquè els futurs estudiants resolguin dubtes i rebin assessorament tutoritzat previ a la matriculació per tal de facilitar-ne el procés. La matriculació per als estudiants seleccionats a la primera assignació tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol.

Aquests són els horaris de les sessions d'acollida, segons el Grau assignat:

- Grau de Turisme: a les 9:30 hores, a l'aula 307.
- Grau de Turisme en Anglès: a les 9:30 hores, a l'aula 305.
- Grau de Direcció Hotelera: a les 11 hores, a l'aula 330.

També podeu consultar el tutorial de la matrícula per a estudis de Grau on es pot trobar informació relativa al procediment, un simulador de preus de la matrícula, tota la documentació que cal portar, i informació sobre el finançament, beques i ajuts.

Com arribar a l'Escola

Contacte

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Totes les notícies