Itàlia, nou destí per fer un intercanvi d’estudis amb el programa Erasmus+

Università di Palermo

L’Escola ha signat recentment un conveni Erasmus+ amb la Università degli studi di Palermo. Es tracta de la primera destinació a Itàlia, on els estudiants del Grau podran sol·licitar un intercanvi Erasmus+ a partir del curs 2022-2023.

13/01/2021

Dins el marc del programa Erasmus+, l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral ha signat un conveni amb la Università degli studi di Palermo per poder rebre i enviar estudiants d’intercanvi de Grau.

La Università degli studi di Palermo és la primera destinació a Itàlia on els alumnes del Grau de Prevenció i Seguretat podran sol·licitar una estada durant el curs 2022-2023. Actualment, els alumnes de l’Escola també poden realitzar un intercanvi amb el programa Erasmus+ a una desena de països, entre els quals hi ha Àustria, Països Baixos, Polònia, Bèlgica o Croàcia.

L’intercanvi que s’ofereix a la Università de Palermo és semestral, i hi haurà 3 places disponibles. Es recomanable fer l’estada durant el 3r curs de Grau, i és necessari tenir un nivell B2 d’anglès. També es recomana un coneixement B1 d’italià.

Per a més informació: Programa d’intercanvi Erasmus+

 

Notícies relacionades

Retorn a les aules

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública fins al 26 de març

La Resolució SLT/275/2021 del Departament de Salut, de 5 de febrer, flexibilitza algunes mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, i en matèria de salut pública, per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Es flexibilitzen les restriccions a la presencialitat en la docència universitària aquest segon semestre per estudiants de 1r curs de Grau. Les condicions recollides es mantindran fins al 26 de març.

Totes les notícies