Inscripció oberta al Dia de les Famílies: places limitades!

Dia Families

Visites guiades per totes les facultats i la Vila Universitària i servei gratuït de busos per tot el campus. Vine a visitar la UAB amb la teva família el pròxim el dissabte 5 de maig!

13/03/2018

T’agradaria visitar la UAB amb els de casa? Vine el 5 de maig al Dia de les Famílies! Com cada any per aquestes dates, el campus s’obrirà a tots els estudiantes de Batxillerat i CFGS i a les seves famílies. No t’ho perdis, inscriu-te ara!

L’objectiu del Dia de les Famílies és apropar les facultats, escoles i serveis de la UAB als joves i els seus familiars, així com presentar globalment l’oferta formativa de la nostra Universitat . Com en les edicions anteriors, el pròxim 5 de maig es realitzaran visites guiades per totes les facultats i escoles de la UAB. Pots escollir quin grau és del teu interès i anar a veure el centre on s’imparteix; el professorat serà l’encarregat de guiar-te per les aules, laboratoris o platós dels diferents edificis. 

Aquest any hi haurà dos torns de visites guiades, que començaran a les 9:30h i a les 11:30h, respectivament, a cada facultat o escola. Els habitatges de la Vila Universitària es podran visitar entre  les 12-13h i les 14-15h. Paral·lelament i durant tot el matí, funcionarà, també, un servei gratuït de busos pel campus, perquè puguis conèixer les instal·lacions que brinda: les biblioteques, l’Hemeroteca, el Servei d’Activitat Física (SAF),  els bars i restaurants, la Sala de Cinema i la Sala de Teatre... i molt més! 

Per a tots aquells que tinguin dubtes específics sobre el contingut i el format d’algun grau concret, recomanem assistir, primer, al Saló de l’Ensenyament, que té lloc els dies 14, 15, 16, 17 i 18 de març. El Dia de les Famílies és una molt bona ocasió per completar la informació i conèixer la nostra Universitat des dins i, especialment, els seus serveis  i instal·lacions.

Recorda inscriure’t aviat: les places són limitades! Tens fins el 15 d’abril per realitzar la sol·licitud. En el cas d’apuntar-te un cop l’aforament ja estigui complet, restaràs a la llista d’espera i  t’avisarem quan s’alliberi alguna plaça.

Inscriu-te aquí. T’esperem!

 

Notícies relacionades

Anna Traveset

Anna Traveset inaugura el curs 2018-2019 a la Facultat de Biociències

La Facultat de Biociències inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2018-2019 amb un acte institucional que tindrà lloc el proper 20 de setembre, a les 12 h, a la sala d'actes. Anna Traveset, professora d'Investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), impartirà la lliçó inaugural. Llegir més

Totes les notícies