Informació sobre la matriculació per a estudiants de 2n, 3r i 4t curs de Grau

Matriculació 2n 3r 4t epsi 2019

Els estudiants de 2n, 3r i 4t curs de Grau hauran de portar omplerts tots els impresos de matrícula el dia i hora que hagin triat prèviament per realitzar el tràmit a Gestió Acadèmica. La matriculació es portarà a terme entre els dies 18 i 24 de juliol.

17/07/2019

El procés de matriculació per als estudiants de 2n, 3r i 4t curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral començarà el dijous 18 i acabarà el dimecres 24 de juliol.

Els estudiants hauran de fer el tràmit presencialment en el dia i hora que hagin elegit prèviament, a través de l’aplicació web.

Quan l’estudiant vingui a matricular-se, caldrà que porti ja omplerts els impresos de sol·licitud de matrícula i tots els documents necessaris.

Consulteu el tutorial per realitzar la matrícula, ja que us ajudarà amb tots els passos a seguir durant el procés.

Per altra banda, també teniu a la vostra disposició tota la informació sobre calendaris, horaris i guies docents per al curs acadèmic 2019-2020, i també un simulador del preu de la matrícula. Recordeu que també teniu informació útil a la Guia de l’Estudiant de Grau.

Aquestes són les coses que heu de tenir presents en el procés de matriculació:
 
•    Per complir amb el règim de permanència de la UAB, us informem que d’acord amb la normativa de matrícula és necessari matricular-se d'assignatures suspeses abans que de noves.
•    També recordeu que en cas de gaudir d’alguna deducció sobre el preu de matrícula, haureu de portar el document que acrediti tal gratuïtat (carnet família nombrosa, beca, etc).

En cas que sol·liciteu beca:

•    Si l’any anterior us van concedir la beca i no heu suspès cap assignatura, podreu demanar al personal de Gestió Acadèmica que us matriculin com a becari/ària condicional. Recordeu que igualment heu de tramitar-la al MEC/AGAUR.
•    Si és el primer cop que demaneu la beca, i considereu que compliu tots els requisits, econòmics i acadèmics, per obtenir un ajut del MECD, i no disposeu de la credencial de beca del MECD del curs perquè encara no havia sortit la convocatòria, haureu de presentar una acreditació de caràcter econòmic per no haver de fer efectiu el pagament inicial de l’import del preu públic dels crèdits matriculats. Ja podeu sol·licitar la credencial de caràcter econòmic, a la web de l'AGAUR.

La convocatòria de la credencial està oberta fins al 15 d'octubre de 2019.

Per últim, recordar-vos que com sempre, aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, per tant, és imprescindible que, a banda de l’acreditació, sol·liciteu la beca.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies