Informació clau sobre la docència del 1er semestre 2020-21 del Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial)

Informació clau inici curs 2020-2021

Ja pots consultar tota la informació sobre l'inici de les classes, la sessió d'acollida acadèmica que es farà el dijous 30 de setembre per als alumnes de 1r curs, i com serà l'organització de la docència durant el primer semestre del curs 2020-2021.

02/09/2020

Inici de curs: Les classes començaran el dijous 1 d’octubre.

L'alumnat de primer curs farà una sessió d’acollida acadèmica el dimecres 30 de setembre. És obligatòria l’assistència. Si per raons de feina, o per alguna altra raó, no poguéssiu assistir, si us plau, comuniqueu-vos amb el professor Joaquín Rodríguez (joaquin.rodriguez@uab.cat).

Classes teòriques (dijous i divendres): Per raons sanitàries relacionades amb la Covid-19, aquest any la planificació d'ús de les aules s'ha de fer subjecta a una triple restricció: aforament de les aules, distància interpersonal i ús de mascareta per part de tot l'alumnat.

Aquestes restriccions ens ha obligat a adoptar un model mixt de docència, on es combinarà la presencialitat amb les classes en streaming

La docència presencial – streaming consisteix en dividir el grup en dos per cada assignatura: G1 i G2.

La primera setmana (setmana del 28 de setembre al 2 d’octubre) el primer grup (G1) realitzarà la docència a l'aula.  El segon grup de la classe (G2) seguirà la docència mitjançant streaming, des de casa, o a les aules assignades per cada curs a la mateixa Escola.

La segona setmana (setmana del 5 d’octubre al 9 d’octubre) el G2 realitzarà la docència a l'aula, i el G1, seguirà la docència mitjançant streaming, des de casa, o a la mateixa Escola a les aules assignades per cada curs. 

I així successivament. 

Es penjarà a l’aula Moodle la distribució dels grups i us enviarem un email amb la informació abans de l’inici de les classes.

Classes pràctiques (dimecres i dissabtes): Les classes de dimecres i dissabtes, com que el grup es desdobla, és obligatòria l’assistència del grup íntegre a classe.

Recordeu que aquestes classes comencen el dissabte 17 d’octubre i dimecres 21 d’octubre.