I trobada Alumni CITIUS

Brindis copes de vi

El màster i el postgrau en gestió empresarial CITIUS amb més de 24 anys d'experiència, ofereix als estudiants una formació de qualitat en gestió empresarial. 

12/02/2021

Inici: dijous 25, març de 2021 - 17:00h

Fi: dijous 25, març de 2021 - 18:45h

Descripció:

Primera trobada alumni del programa CITIUS en format on-line. El màster i el postgrau en gestió empresarial CITIUS amb més de 24 anys d'experiència, ofereix als estudiants una formació de qualitat en gestió empresarial. 

Més de 1.000 persones s'han titulat d?aquesta formació dual que combina 11 mesos de pràctiques remunerades a empresa amb una ajuda a l'estudi i una formació acadèmica en gestió.

Programa de l'acte:

17:00h - Presentació a càrrec de la coordinadora acadèmica del programa, Carlota Menéndez, i de l'organitzadora de l'acte, Silvia Piqueras.

17:10h - Ponència a càrrec d'Hernán Camps, CEO de l'empresa RobinBrick i de Javier Herranz, partner de Stonebridge Technology, la consultora que els ha donat suport en el seu desenvolupament. 

17:50h - Cata virtual de vins a càrrec de l'empresa Finca Tobella. L'activitat estarà dirigida per Núria Tobella, fundadora i co-propietària. Introduirà l'empresa i posteriorment farà una cata virtual amb una mostra dels vins més representatius de la Finca. 

18:30h - Clausura a càrrec coordinadora tècnica del programa, Marta Pérez, i de la coordinadora acadèmica, Carlota Menéndez.

Organitzador: Programa CITIUS i Alumni UAB

Activitat gratuïta

Inscripció

 

Notícies relacionades

Totes les notícies