Graduació dels titulats/des del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la promoció 2023

Titulats i titulades de la promoció 2022 del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral

Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUAB Formació celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2023 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, de la modalitat presencial, el divendres 29 de setembre. L'acte es durà a terme a les 19 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Els graduats i graduades heu de confirmar la vostra assistència, i la dels vostres acompanyants, abans del 22 de setembre.

31/07/2023

Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUAB Formació organitzarà l'acte de Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial) de la promoció 2019-2023, el divendres 29 de setembre, a les 19 hores, al saló Lluís Vives I de l'Hotel Exe Campus UAB. 

La celebració comptarà amb la presència de la Directora del Centre, Montserrat Iglesias-Lucía, a la taula de ponents, i de diversos membres del professorat de l'EPSI i representants de la UAB.

Després dels parlaments i de l'entrega de diplomes, s'oferirà un refigeri als assistents.

És imprescindible que confirmeu prèviament la vostra assistència, indicant el número d'acompanyants (recomanable màxim de 3 acompanyants per titulat/a, per aforament limitat), i que ompliu aquest formulari. Teniu temps fins al 22 de setembre de 2023 per confirmar-ho.

NOTA: *Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

Us recordem que l’acte de graduació és protocol·lari i formal.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb: secretaria.direccio.fuab.formacio@uab.cat