Graduació dels titulats/des del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la promoció 2019

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en modalitat presencial el divendres 19 de juliol. L'acte es durà a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB.

19/06/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB organitzarà l'acte de Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial) de la promoció 2019 el divendres 19 de juliol, a les 18 hores.

La celebració comptarà amb la presència de la Directora del Centre, Montserrat Iglesias-Lucía, a la taula de ponents, i de diversos membres del professorat de l'EPSI i representants de la UAB.

Després dels parlaments i de la entrega de diplomes, s'oferirà un refigeri als assistents.

 

Notícies relacionades

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

Totes les notícies