Graduació dels titulats/des del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la promoció 2019

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en modalitat presencial el divendres 19 de juliol. L'acte es durà a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB.

19/06/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB organitzarà l'acte de Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial) de la promoció 2019 el divendres 19 de juliol, a les 18 hores.

La celebració comptarà amb la presència de la Directora del Centre, Montserrat Iglesias-Lucía, a la taula de ponents, i de diversos membres del professorat de l'EPSI i representants de la UAB.

Després dels parlaments i de la entrega de diplomes, s'oferirà un refigeri als assistents.

 

Notícies relacionades

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

Promoció 2019 del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Es gradua la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral

Una setantena de persones van assistir a la Graduació de la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral, que es va dur a terme el passat divendres, i en què es van entregar els diplomes als recents titulats, molts d'ells procedïen d'altres comunitats autònomes. El proper divendres 19 de juliol, a les 18 h, es celebrarà la Graduació del Grau presencial de la promoció 2019, a l'Hotel Exe Campus UAB.

Totes les notícies