Francesc Gòdia, president del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits

Godia

El catedràtic del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental Francesc Gòdia ha estat nomenat president del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits (BST).

22/12/2020

Francesc Gòdia i Casablancas és, des d’aquest dimarts, 22 de desembre, president del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits (BST). Gòdia, membre del Consell d’Administració des del 2011, és doctor en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona i catedràtic d’Enginyeria Química a la mateixa universitat. Actualment és membre de l’Executive Committee de la European Society of Animal Cell Technology, vicepresident de l’Executive Board de la European Federation of Biotechnology i president de la Fundació Parc Taulí.

El Banc de Sang i Teixits és l'empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a missió garantir l'abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnòstica i de desenvolupament de teràpies avançades. Es regeix pels principis de Bon Govern de les Empreses Publiques i Consorcis. D’acord amb el Codi del Bon Govern, tots els membres del Consell d’Administració són independents de qualsevol funció executiva en l’organització.

Entrevista a Francesc Gòdia (Facultat d'Enginyeria)

 

Notícies relacionades

Totes les notícies