Estudiants de Pilotatge de Drons en Seguretat i Emergències realitzen les proves 'outdoor' per assolir l'acreditació

Curs de Pilot i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències

Els estudiants de la 2a edició del Curs de Pilot i Operador de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, van realitzar les proves de vol outdoor a l'aeròdrom del club ARC de Sant Cugat del Vallès, on van poder demostrar les seves habilitats de pilotatge per obtenir l'acreditació de l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA).

11/12/2018

Els estudiants de la 2a edició del Curs de Pilot i Operador de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, van realitzar les proves de vol outdoor recentment, a les instal·lacions del Club d'Aeromodelisme Arc de Sant Cugat del Vallès, per poder-se examinar per a l'obtenció de l'acreditació de pilot de drons de l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), única entitat de l'estat competent per oferir aquesta certificació.

Una vintena d'estudiants, pertanyents a cossos d'Agents Rurals, i de diferents Policies Locals i Serveis de Protecció Civil, van participar en aquestes avaluacions, després que poguessin prèviament entrenar les seves habilitats de conducció d'aquests aparells, en unes pràctiques desenvolupades indoor al poliesportiu de Sentmenat. Els estudiants van superar amb èxit els exàmens per assolir la certificació oficial.

La darrera part de la formació, que resta, està dedicada a conèixer com s'utilitzen aquests instruments en serveis de seguretat i emergències, i en casos vinculats amb protecció civil, com per exemple, la seva utilització en situacions d'incendi forestal. El curs finalitzarà el proper 22 de desembre.

Les persones interessades en participar a la propera convocatòria de l'especialització, poden ja inscriure's per la docència que començarà el 8 de març i conclourà el 17 de maig de 2019. Podeu trobar tota la informació del curs a l'enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies