Estudiants de la menció en Coordinació de la Seguretat Pública realitzen pràctiques de tir olímpic

Pràctiques al Club de Tir Esportiu d'Osona

En el marc de l'assignatura Regulació d'armes i explosius, que s'imparteix dins la menció en Coordinació de la Seguretat Pública del Grau, els estudiants van poder realitzar unes pràctiques de tir olímpic a les instal·lacions del Club de Tir Esportiu d'Osona, el passat 22 de novembre. També van poder conèixer diferents tipus d'armes i calibres gràcies a les explicacions d'Enric Cavalleria i Pep Mateo, monitors d'aquest centre d'entrenament.

05/12/2019

Els estudiants de l'assignatura Regulació d'armes i explosius de la menció en Coordinació de la Seguretat Pública de 4t curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB van realitzar una visita, el passat 22 de novembre, a les instal·lacions del Club de Tir Esportiu d'Osona, emplaçat a Gurb. Roser Martínez, docent d'aquesta matèria va acompanyar a la delegació de l'Escola en aquesta sortida d'estudis.

L'alumnat va poder conèixer diferents tipus d'armes i calibres, gràcies a les explicacions dels monitors de tir, Enric Cavalleria i Pep Mateo, que van oferir una visita guiada pels diferents espais del centre d'entrenament esportiu, com la galeria d'aire comprimit, els camps de 100 mts, de 50 mts i 25 mts, i la zona social que ofereix l'establiment.

Els monitors van explicar que el tir olímpic, amb carrabina o pistola, era una modalitat poc coneguda, malgrat que es tractava d'un esport que formava part dels Jocs Olímpics moderns des dels seus inicis, al 1896, i comptava amb un centenar de disciplines reconegudes internacionalment.

Aquest esport potenciava la concentració mental, l'autodisciplina, el coneixement propi, l'autoregulació, l'organització i la relaxació, entre altres aspectes, que també es podien traslladar a diversos àmbits de la vida.

Els monitors van oferir una masterclass de tir, amb el màxim rigor i professionalitat, i posteriorment els estudiants van poder realitzar unes pràctiques de tir olímpic, sota les indicacions dels experts.
 

Visita al Club de Tir Esportiu d'Osona

 

 

Notícies relacionades

Resolució de les places de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

1a Resolució de les pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

S'ha publicat la primera resolució de les 8 places de pràctiques de suport de promoció de FUABformació, per a estudiants de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, per col·laborar en les activitats, tant virtuals com presencials, de donar a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a futurs alumnes i a les seves famílies.

Totes les notícies