Estudiants de 1r del Grau en Direcció Hotelera visiten les instal·lacions del Grup Danone

Visita a les instal·lacions de Danone
Els estudiants d'Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària del Grau en Direcció Hotelera han visitat les instal·lacions del Grup Danone, a Parets del Vallès, per conèixer quins processos de producció, de seguretat alimentària i quina normativa segueix aquesta empresa en relació als productes que comercialitza.

06/04/2018

Una trentena d'estudiants d'Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària de 1r curs del Grau en Direcció Hotelera, juntament amb el professor de l'assignatura, Fabián González, i la Coordinadora de la titulació, Beatriz Santolalla, han visitat les instal·lacions de la fàbrica del Grup Danone, a Parets del Vallès, aquest divendres 6 d'abril.

La sortida d'estudis s'ha realitzat per conèixer quins són els processos de producció i seguretat alimentària que desenvolupa aquesta multinacional francesa, especialitzada, principalment, en productes lactis i begudes, a l'hora d'elaborar els seus productes i llançar-los al mercat. A més, també s'ha tractat la normativa que s'aplica en higiene i seguretat alimentària, i altres qüestions d'interés vinculades amb aquesta matèria.

Els estudiants han conegut la història d'aquesta companyia alimentària a través del visionat de diferents videos, i també han pogut realitzar un tast dels seus productes. Al finalitzar la visita, han rebut un petit obsequi, consistent en diverses mostres de les seves elaboracions.