Es gradua la 7ª promoció del Grau en Prevenció i Seguretat Integral presencial

Graduació Grau en Prevenció i Seguretat Integral 2019

Més de 170 assistents varen acompanyar als 35 graduats i graduades de la promoció 2019 en un acte que va tenir lloc el 19 de juliol, a l’Hotel Exe Campus UAB. A la graduació hi va intervenir un representant de cada menció: Coordinació de Seguretat Pública, Direcció de Seguretat Privada i Investigació Privada, i Direcció de Seguretat Privada i Investigació.

22/07/2019

El passat 19 de juliol va tenir lloc l’acte de graduació de la 7ª promoció del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en modalitat presencial, en què es varen titular 35 nous professionals de la prevenció i la seguretat.

L’acte va començar amb una apertura per part de Maria Valdés, Comissionada de la Rectora per l’Escola de Postgrau i la Qualitat Docent, en representació de la Rectora de la UAB. A continuació, la directora de l’Escola de Prevenció i Seguretat, Montserrat Iglesias-Lucía, va donar la benvinguda als assistents i es va donar pas al professorat elegit pels alumnes.

La primera intervenció, a càrrec de la professora Roser Martínez, va recordar els inicis de la carrera. Durant l’assignatura de Dret, la docent recorda com es va començar a despertar l’interès pel coneixement entre els alumnes, qui va definir com una “família”. Aquesta família se suma als gairebé 1.000 graduats i graduades de l’Escola, que actualment ja exerceixen com a professionals del sector.

Joaquín Rodríguez, professor i representant de relacions internacionals de l’Escola, també es va dirigir als graduats recordant-los-hi que, un cop fora de la universitat, era el moment de formar-se “per ells mateixos” com a professionals, mantenint l'ètica i lluitant “per a una societat més justa i segura”.

Posteriorment, es varen entregar els títols a tots els graduats. El coordinador del Grau, César Torrero, va anar llegint un per un els noms dels titulats seguits d’una frase o dedicatòria que un estudiant havia escrit per a cadascú.

Joel Moreno, representant de la Menció en Direcció de Seguretat Privada i Investigació Privada, va coincidir amb la professora Martínez descrivint al grup com una “família lluitadora i sempre donant el seu punt de vista”.

L’alumna escollida en representació de la Menció en Coordinació de la Seguretat Pública, Ariadna Suárez, va coincidir en el fet que “els alumnes de l’EPSI tenim quelcom especial”, destacant els somnis i metes professionals que cadascun dels seus companys de la menció anhelava.

El graduat Bernat Catasús, de la Menció en Seguretat Labora, també va descriure l’etapa universitària dels seus companys, des del setembre de 2015, i com el pas per l’Escola i el seu professorat els hi ha obert les portes al món professional: “cadascú de nosaltres deixarà marca, n’estic segur”.

A continuació, es va donar pas a l’estudiant guardonat amb el Premi Extraordinari de Grau 2019, Juan Antonio Sierra Baz, qui també va repassar els bons moments amb els companys i els professors i va concloure que aquests 4 anys havien estat un “abans i un després” en la seva vida professional i personal.

Després de visualitzar un vídeo sobre el pas dels estudiants per l’Escola, Maria Valdés va voler ressaltar les ambicions de cada un dels graduats, totes relacionades amb una professió “important per a la nostra societat”. La comissionada per la Rectora per a l’Escola de Postgrau i la Qualitat Docent, a més, va destacar l’alt índex d’inserció laboral dels graduats de l’Escola, “un dels més elevats de la UAB”, va concretar.

Finalment, la directora Montserrat Iglesias-Lucía va voler dedicar una cançó a la promoció 2019 i la va acompanyar amb unes paraules. La melodia escollida per als estudiants va ser “Agafant l’Horitzó”, de Txarango. “Una cançó que us representa perquè tracta sobre l’apoderament personal i demostra que creieu en les persones”.

L’esdeveniment va concloure amb una fotografia de grup i un refrigeri per a tots els assistents, a l’exterior de les instal·lacions de l’Hotel.

Podeu descarregar-vos les fotografies de l'acte, clicant sobre la imatge o sobre aquest enllaç.
 

Graduació Grau EPSI promoció 2019


Aquí podeu veure el vídeo de l'esdeveniment:
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies