Es gradua la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral

Promoció 2019 del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Una setantena de persones van assistir a la Graduació de la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral, que es va dur a terme el passat divendres, i en què es van entregar els diplomes als recents titulats, molts d'ells procedïen d'altres comunitats autònomes. El proper divendres 19 de juliol, a les 18 h, es celebrarà la Graduació del Grau presencial de la promoció 2019, a l'Hotel Exe Campus UAB.

15/07/2019

El passat divendres 12 de juliol, es va portar a terme l'acte de Graduació de la 2a promoció de titulats i titulades del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, en un esdeveniment que va reunir a unes 70 persones a l'Hotel Exe Campus. El públic assistent estava format per 15 graduats i graduades, molts d'ells procedents d'altres comunitats autònomes com Madrid, Andalusia, Euskadi o Galicia, els seus familiars, professorat i personal d'administració i serveis de l'Escola.

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda de Montserrat Balagueró, Directora de Serveis Docents de la Fundació UAB, en què va destacar l'esforç que havien realitzar els exestudiants, i les seves famílies amb el seu suport, per aconseguir graduar-se en una "titulació transversal i novedosa en l'àmbit de la prevenció i seguretat en una Escola puntera". I va afegir que esperava que es portessin "una bona motxilla amb els coneixements i competències apresos que els fos molt útil en la seva vida professional".

La següent persona en intervenir va ser Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola, que també va felicitar a tots els graduats i graduades per aconseguir el títol oficial, i va recordar que en realitat no es tractava d'una carrera innovadora, ja que portava 20 anys impartint-se a la UAB; però el què si la feia novedosa era que es tractava d'una professió que sempre intentava "millorar la vida dels altres", que implicava "molta exigència i exercir-la amb responsabilitat i rigor", i era una carrera de "vocació i servei".

En el seu discurs, la responsable del Centre, va fer una petició als nous titulats i titulades consistent en què "s'obliguessin a superar al professorat", per tal de millorar en el camp de la seguretat i prevenció,  ja que els graduats i graduades havien adquirit una visió més integral i actualitzada del que disposaven els docents experts en matèries específiques que els havien ensenyat durant els quatre anys de la titulació; i que seguissin mantenint el seu espírit crític per qüestionar-se el sistema, a fi de fer una societat més justa i segura.

Fulgencia Maria Navarro i Arnau Herrera van ser els representants escollits pels seus companys de la promoció 2019, perquè oferissin uns breus parlaments, explicant la seva experiència, i anècdotes, de cursar el Grau en modalitat online.

Posteriorment, ja es va procedir al lliurament de diplomes als recent titulats. Com a novetat, enguany cada un/a dels alumni va rebre paraules de reconeixement i felicitació per part d'un del seus companys/es de l'aula virtual, mentre rebia el diploma. La graduada Aranzazu Bel va intervenir, de forma esporàdica i emotiva, recordant els exalumnes que no van poder viatjar per assistir a l'acte.

L'acte va finalitzar amb la tradicional foto de grup, i amb un petit còctel.

Podeu descarregar-vos ja les fotos oficials de l'acte clicant sobre la següent imatge o sobre aquest enllaç.
 

Graduación EPSI online 2019


Ja està també disponible el vídeo d'aquest acte acadèmic:
 


La Graduació de la modalitat presencial, el proper divendres 19 de juliol

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB organitzarà l'acte de Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial) de la promoció 2019 el divendres 19 de juliol, a les 18 hores.

La celebració comptarà amb la presència de la Directora del Centre, Montserrat Iglesias-Lucía, a la taula de ponents, i de diversos membres del professorat de l'EPSI i representants de la UAB.

Després dels parlaments i de la entrega de diplomes, s'oferirà un refigeri als assistents.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies