Es busca voluntariat per a la Cursa de la UAB en suport a la Marató

Imatge cursa solidària UAB

La Cursa de la UAB arriba a la XI edició i per fer-la possible calen persones voluntàries. Els fons que es recullin seran destinats a la investigació de malalties cardiovasculars, tema principal de La Marató de TV3 d’enguany.

22/11/2022

La Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola, organitza el pròxim 18 de desembre l’onzena edició de la Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3.

Enguany, es dedica a la salut cardiovascular, ja que aquestes malalties, incloent-hi les que afecten el cor i el sistema vascular ‘artèries i venes’, són la principal causa de mort als països desenvolupats. Segons l’organització Mundial de la Salut (OMS), al 2019 va haver-hi prop de 18 milions de morts per malalties cardiovasculars, que representen el 32% del total de defuncions mundials.

Participa fent un voluntariat

A part de córrer o caminar, també tens la possibilitat de participar a la Cursa com a voluntari/ària ajudant en tasques d’organització i de logística, com pot ser repartint els dorsals i les samarretes. Per aquest motiu, des de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), coordinadora d’aquest àmbit, es demana que estudiants, PAS o PDI, puguin col·laborar-hi.

Curses

Hi ha diferents curses en les quals es pot participar: una caminada de 6km, una cursa de 6km, una altra de 11,6km, una de mobilitat reduïda de 480m i una cursa infantil per als més petits.

Els primers participants sortiran a les 10:15 hores des de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona. En el mateix lloc on serà la línia de meta.

Per a més informació consulteu a la web de la cursa. Si voleu venir com a voluntariat, apunteu-vos en aquest enllaç.