Encara ets a temps de col·laborar com a voluntari/a a la Cursa de la UAB!

Cursa UAB FAS

La Cursa de la UAB, que dóna suport a La Marató de TV3, celebrarà la setena edició el proper 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació sobre el càncer. Col·labora-hi fent un voluntariat a través de la FAS en tasques d’organització i administració. 

11/12/2018

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza la setena edició de la Cursa Solidària de la UAB, un esdeveniment esportiu que enguany s’emmarca dins les celebracions del 50è aniversari de la universitat. En l’edició passada es van aconseguir més de 14.000 euros gràcies a la participació de 2.100 persones i 100 voluntaris i voluntàries.

Què hauré de fer si sóc voluntari/a? El voluntariat per a la cursa es coordina a través de la Fundació Autònoma Solidària i consisteix en el suport en tasques d’organització i administració: repartir dorsals i samarretes per als corredors i corredores; preparar el paddock, el circuit i la Fira d’Entitats; o col·laborar a la zona de recuperació.

La Cursa de la UAB promou la participació de tothom, és per això que hi ha diferents tipus de recorreguts i de distàncies: la caminada de 6 km; la carrera de 6 km; la carrera d’11 km; o la cursa de mobilitat reduïda de 480 metres. Tots els recorreguts tenen com a punt d’inici i final la Vila Universitària, però les carreres més llargues passaran també pel Sincrotró Alba i per Cerdanyola del Vallès.

Les persones inscrites en la Cursa, en qualsevol de les seves modalitats, també podran participar al Concurs de Disfresses. Abans de l’inici de la cursa caldrà passar pel photochall habilitat al Punt d’Informació de la Fira d’Entitats i formalitzar la participació. Es premiaran la disfressa individual “més original i divertida” i la disfressa grupal “més compenetrada”.

Les inscripcions online per la cursa estan obertes fins al 14 de desembre, mentre que les presencials seran el 15 i 16 del mateix mes. Es preveu que almenys 8 euros de cada inscripció es donin a la Fundació de La Marató de TV3, que enguany té el càncer com a eix temàtic.

Si no pots participar però vols aportar el teu granet de sorra per a la investigació del càncer pots fer-ho a través de donacions directes.

 

Notícies relacionades

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Graduació dels titulats/des del Grau presencial i online de la promoció 2019

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en dues dates diferents. Els Graduats de la modalitat online rebran els diplomes el divendres 12 de juliol, mentre que els titulats del Grau presencial ho faran el divendres 19 de juliol. Es duran a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies