Els Màsters en Criminalística i Grafoanàlisi Europea celebren el seu acte de cloenda i entrega de diplomes

Acte Cloenda Màsters en Criminalística i Grafoanàlisi Europea
Titulats dels Màsters en Criminalística i en Grafoanàlisi Europea han rebut els seus diplomes en un acte de cloenda, celebrat a Casa Convalescència, el matí del dissabte 2 de desembre. Durant l'acte, s'han celebrat diverses ponències, seguit d'un homenatge al centenari de l'any de naixement del professor Augusto Vels.

05/12/2017

Els nous titulats en els Màsters en Criminalística i en Grafoanàlisi Europea, Grafística, Grafopatologia i Grafologia Forense, han rebut els seus diplomes en un acte de cloenda, celebrat a Casa Convalescència (Barcelona) durant el matí del dissabte 2 de desembre.

Durant la celebració, el professor i catedràtic Marcos Faúndez, director de l’Escola Politècnica de Mataró i director d’Investigació científica del Tecnocampus, ha realitzat una ponència sobre la importància actual i futura de l’escriptura manuscrita confirmada cada vegada més per la tecnologia.

El professor Jesús Toleano també ha intervingut amb una reflexió sobre la importància de la preparació pericial per a la pràctica quotidiana als jutjats. Les professores Mª Lin Pérez-Calvo i Mª Dolors Mora, per la seva part, han parlat sobre la importància del procés d’adquisició grafoescritural per al desenvolupament de la persona en la seva edat evolutiva.

Els directors dels Màsters, els professors Francesc Viñals i Mariluz Puente, també han fet memòria al professor Augusto Vels, com un homenatge al centenari del seu naixement i aprofitant l’ocasió per anunciar un nou anuari dedicat a la seva segona especialitzat, la Gestualitat.

Després de donar les acreditacions als recents titulats, els assistents han compartit un còctel a la Sala Menjador, dins l’edifici històric inaugurat l’any 1930.