Els estudiants de Prevenció i Seguretat Integral visiten les instal·lacions de Ferrimax

Alumnes visitant les instal·lacions de Ferrimax

Ramón Ramos, director comercial de Ferrimax, va oferir una visita als estudiants el passat 2 d’abril per explicar el procés de fabricació i distribució dels productes d’una de les empreses líder en seguretat. 
 

04/04/2019

El passat 2 d’abril acompanyats pel coordinador de grau, César Torrero, els alumnes de Prevenció i Seguretat Integral van visitar les instal·lacions de Ferrimax, empresa amb més de 40 anys d’experiència al sector de la seguretat física i la fabricació de productes de seguretat. 

Ramón Ramos, director comercial de l’empresa, va dur a terme la visita per les instal·lacions de la seu a Barcelona, explicant als estudiants els processos de fabricació i distribució dels productes que ofereixen; caixes fortes, sistemes d’ingressos, cambres cuirassades o productes sorgits de les necessitats actuals a causa dels hàbits de consum i el creixement del e-commerce, com els click & collect (punts de recollida de compra online) per a empreses. Durant la visita, el director comercial va poder atendre tots els dubtes dels estudiants a mesura que coneixien les diferents fases de disseny, fabricació i acoblament.

Ferrimax, empresa espanyola referent en el sector de la seguretat física, opera actualment de manera internacional oferint solucions per a àmbits tan diversos com les administracions públiques, la banca, les empreses de seguretat, la joieria o els hospitals. 

A més de la venda dels seus productes, l’empresa proporciona serveis integrals en l’estudi de l’espai, la instal·lació, el manteniment, l’assistència tècnica i la retirada de sistemes de seguretat.

 

 

Notícies relacionades

Promoció 2019 del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Es gradua la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral

Una setantena de persones van assistir a la Graduació de la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral, que es va dur a terme el passat divendres, i en què es van entregar els diplomes als recents titulats, molts d'ells procedïen d'altres comunitats autònomes. El proper divendres 19 de juliol, a les 18 h, es celebrarà la Graduació del Grau presencial de la promoció 2019, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies