Els Alumni Premium UAB tenen un 10% de descompte al Postgrau d'Instrucció d'Unitats Canines de Treball

Descompte per als Alumni Premium al Postgrau d'Instrucció en Unitats Canines de Treball

El descompte va orientat a ampliar el desenvolupament professional 
dels membres de la comunitat universitària que s'han registrat com a Alumni Premium UAB. en àmbits com en l'ensinistrament de gossos de treball. Si encara no ets membre Alumni Premium, descobreix com fer-ho aquí.

20/07/2018

Amb l’objectiu de fomentar la formació continuada al llarg de la vida de la xarxa de titulats de la universitat, a partir del curs 2018-2019, els Alumni Premium ja es poden beneficiar d’un 10% de descompte en diferents màsters oficials i propis, i en alguns postgraus propis de la UAB.

En el cas dels alumni UAB, registrats com a membres Alumni Premium, i interessats en l'àmbit de la prevenció i la seguretat, aquests gaudiran d'un 10% de descompte en el Postgrau d'Instrucció d'Unitats Canines de Treball, que començarà la seva 7a edició a l'octubre del 2018.

La formació és un programa d'especialització d'un curs acadèmic, amb l'objectiu de poder exercir la professió d'instructor de gos de treball, aportant noves tecnologies i eines de treball que aconsegueixin potenciar al màxim l'eficàcia en les intervencions dels professionals instructors del gos de treball, i seguir millorant-ne el procés d'aprenentatge.

Consulta les condicions per registrarse com a Alumni Premium, i gaudir d'aquests descomptes i altres serveis.

Més informació sobre els descomptes en postgraus i màsters de la UAB pels Alumni Premium.
 

Notícies relacionades

ACNUR

Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?

Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atrás: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres. Llegir més

Totes les notícies