El professor Bernat-N. Tiffon publica el primer volum d’un atles sobre Psicometria Forense

Atlas assassinats

L’obra aprofunditza sobre la psicometria forense de subjectes que han perpetrat un o diversos assassinats. Es tracta d’una obra eminentment pràctica on es recullen 25 casos i que pot ser útil per a estudiants i acadèmics de diferents disciplines.

06/11/2019

L’Atles pràctic-criminològic de psicometria forense (Volum I: ASSASSINATS) és el primer volum d’una sèrie d’obres del professor Bernat-Noël Tiffon sobre diferents àmbits de psicometria forense.

Aquest primer volum està centrat en els assassinats, i es recullen 25 casos en què s’exposa psicomètricament gràfiques psicològiques de subjectes que han sigut acusats de delictes d’assassinat i per les quals han tingut una resolució judicial per sentència. En cada cas, l’autor exposa, a través de la psicologia forense i la criminologia, les resolucions segons sentència que determina el Tribunal. Els propers volums estaran dedicats a les temptatives d’homicidi, parafílies i agressions sexuals d’adults, i de menors.

L’obra ve acompanyada de diverses intervencions i paraules d’introducció de personalitats acadèmiques i experts del sector d’àmbit nacional i internacional. Es tracta d’un atles eminentment pràctic, que pot ser útil per a estudiants, investigadors i professionals de diferents disciplines.

Sobre l'autor

El professor Bernat-N. Tiffon és psicòleg forense i ha exercit durant més de 20 anys com a pèrit al servei dels lletrats. Al llarg de la seva trajectòria, ha intervingut en molts casos d’impacte mediàtic i social, i és també autor de dos manuals de psicologia forense i d’una trilogia psicològica-criminològica basada en la seva pròpia i directa experiència.

 

Notícies relacionades

Lectura de la tesi de la professora Estela Gutiérrez

Estela Gutiérrez obté el Doctorat amb una recerca sobre la problemàtica de l'exposició als tòxics

La professora de l'Escola, Estela Gutiérrez, va obtenir el Doctorat en Seguretat Humana i Dret Global, amb una recerca que analitzava la regulació i problemàtica de les substàncies químiques tòxiques conegudes com EDCs, que tenen impactes negatius sobre la salut pública i la seguretat humana. La tesi, que es va presentar a la Facultat de Dret de la UAB, va rebre la qualificació de Cum Laude.

Totes les notícies