El Curs d'Introducció a l'Enoturisme, a la revista especialitzada 'Papers de Vi'

30/07/2018
En el número 52 de la revista "Papers de Vi", especialitzada en el món de l'enologia i enoturisme, s'inclou un breu article sobre el Curs d'Introducció a l'Enoturisme, que s'imparteix a l'Escola, en el qual es fa referència a l'impuls que s'està realitzant, des de la Universitat Autònoma de Barcelona, per potenciar el talent en la gestió i promoció enoturística.
En aquest sentit, aquest sector econòmic en apogeu necessita professionals preparats, que coneguin totes les vessants que conflueixen en l'enoturisme, per poder oferir productes innovadors i de qualitat que apropin els visitants a la vinya, tot oferint-los-hi una experiència enriquidora.
Una d'aquestes vessants que s'imparteix al curs està enfocada a la Història de la Vinya de Catalunya, on destacats professionals d'aquest camp, com el sociòleg Lluís Tolosa, i els autors de la Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, transmetren el seu coneixement i la seva passió als estudiants d'aquesta especialització.
La formació es complementa amb més de cent cinquanta tastos de vins de les DO de Catalunya, i amb la visita a diverses bodegues, de diferent tipologia d'oferta enoturística, perquè l'alumnat descobreixi el gran nombre de possiblitats que ofereix aquest àmbit professional.
En la peça informativa publicada a la revista, es mostra una de les visites que els estudiants, acompanyats per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, van realitzar al celler Alta Alella de la DO Alella, on van conèixer la seva oferta enoturística d'alta qualitat i a la carta, enfocada a satisfer les necessitats del client d'alt poder adquisitiu i, també el d'empreses.