El Consell General de la Psicologia d'Espanya presenta el V Congrés Nacional de Psicologia

IMG_cnp21_FP

A causa de la situació pandèmica,  les jornades es faran en línia i comptaran amb la presència d’acadèmics i professionals juntament amb institucions, grans organitzacions i empreses relacionades amb el sector.

19/02/2021

Del 9 a l’11 de juliol es desenvoluparan el V Congrés Nacional de Psicologia (CNP2021) i l’ International Symposium on Public Health Psycholody organitzades pel Consell General de la Psicologia d’Espanya (COP) i de Psicofundación.

Les anteriors edicions van comptar amb l’assistència de més de 2.000 acadèmics i professionals, juntament amb institucions, grans organitzacions i empreses relacionades amb el sector sent així un espai de trobament per la comunicació i intercanvi de totes les novetats, necessitats i temes importants relacionades amb la Psicologia.  

L’objectiu del CNP2021, que es farà en format virtual, és potenciar la psicologia espanyola integrant els aspectes professionals i científics de la professió. Així, el Congrés Nacional permet compartir coneixement i experiències i debatre sobre l’ofici amb altres professionals.

L’International Symposium focalitzarà l’atenció en el paper essencial de la psicologia en l’àmbit de la salut pública i la importància fonamental que hauria de tenir com eina teòrica i pràctica en tota política sanitària. D’aquesta manera, el programa compta amb l’assistència de moltes psicòlogues i psicòlegs destacades del nostre país així com professionals importants de l’àmbit internacional com Bruce Wampold o Steven Taylor.

La data de presentació de treballs finalitza l’1 de març de 2021:

Presentació de treballs: https://www.cnp2021.es/trabajos

Quotes i condicions: https://www.cnp2021.es/cuotas

Més informació: https://www.cnp2021.es/index.php

1/03/2021: Data límit per l’enviament de propostes per valorar del Comitè Científic.

26/03/2021: Comunicació de l’acceptació/denegació de la proposta

18/04/2021: Últim dia de registre per a les persones que presenten propostes.

30/04/2021: Últim dia per realitzar inscripció primerenca.

10/05/2021: Últim dia per pujar a la plataforma les propostes i arxius finals.