El CIEU cerca idees emprenedores entre la comunitat universitària i alumni de la UAB

Estudiants presentant la seva idea emprenedora als premis CIEU

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries convoca el X Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora per fomentar l'esperit innovador entre la comunitat universitària i els graduats de la UAB. Els estudiants i alumni podeu presentar els vostres projectes de negoci fins al 8 de desembre.

18/10/2019

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries organitza una nova edició del X Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora. El certamen està adreçat a la xarxa alumni, als estudiants de FUABformació (Escola de Prevenció i Seguretat Integral, Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents), Cicles Formatius, alumnat de la Facultat d’Economia i Empresa, i a tota la comunitat universitària de la UAB, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

S’hi poden presentar persones individuals o en equip amb un màxim d’una idea per persona o equip. El jurat, format per persones expertes reconegudes del món universitari i empresarial, valorarà els projectes en funció de l’originalitat i el grau d’innovació, l’adequació del perfil de l’emprenedor o complementarietat de l’equip, el coneixement del producte o servei, el coneixement dels clients potencials i la competència, la implementació de la idea, i la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

Per participar-hi, heu de formalitzar la fitxa de participació i el full de registre de persones emprenedores del CIEU abans del 8 de desembre.

L’acte d’entrega dels premis es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:15 h, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, on es lliuraran els certificats que acreditaran a les persones guanyadores. La dotació econòmica segons les quatre categories serà la següent:

Categoria FUABformació. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Facultat d’Economia i Empresa. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria resta de la UAB. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Alumni UAB. Compta amb dos àmbits, el general i el d’impacte social i sostenibilitat, cada un d’ells amb una dotació econòmica de 500 euros, que prové de la col·laboració amb Caixa d’Enginyers.

Consulteu les bases dels Premis


Amb la col·laboració de:

 

Notícies relacionades

Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball de l'Escola en Prevenció i Seguretat Integral

El Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball, a la "Festa de l'Animal"

La professora Marga Macías i estudiants del Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball participaran a la Festa de l'Animal de Vilanova i la Geltrú, que es portarà a terme el dissabte 16 de novembre, per donar a conèixer i informar sobre aquesta formació als visitants, i realitzaran una demostració d'ensinistrament de gossos d'assistència i teràpia.

Totes les notícies