El catedràtic Joan Queralt inaugura el nou curs del Màster en Psicocreativitat

Inauguració Màster

El passat 20 d'actubre va quedar inaugurada la vuitena edició del Màster en Psicocreativitat. El Doctor Joan Queralt, catedràtic de dret penal de la UB, va ser l'encarregat de pronunciar la ponència inaugural del Màster, titulada "Dret o creativitat, s'autoexclouen?".

24/10/2017


El dijous 20 d’octubre va tenir lloc la inauguració de la divuitena edició del Màster de Psicocreativitat a la Facultat de Psicologia de la UAB. El Màster de Psicocreativitat és un màster degà a Espanya i un referent a nivell mundial si parlem dels països de parla hispana. De fet, la seva internacionalització queda palesa en el fet de que en l’edició d’enguany hi ha estudiants de 8 nacionalitats (7 de sud-americanes, i una italiana) a més de l’espanyola.

L’acte va ser presidit per la degana de la Facultat de Psicologia la catedràtica Margarita Martí, que en la seva presentació va parlar, entre d’altres aspectes, de la creativitat en el món animal. Els coordinadors del màster, el catedràtic Santiago Estáun i el professor Dr. Joaquim T. Limonero van parlar d’aspectes més formals del màster.

El catedràtic de dret penal de la UB el Dr. Joan J. Queralt va pronunciar la lliçó inaugural del Màster titulada "Dret o creativitat, s'autoexclouen?". En aquesta conferència el Dr. Queralt va posar de manifest les seves grans dots com a comunicador i va parlar dels orígens del dret i dels seus nivells relacionant-los amb la creativitat. Al llarg de la seva conferència va anar exemplificant lleis i normes de forma clarificadora, generant un gran interès en l’audiència així com un col·loqui posterior.

Al finalitzar l’acte la degana de la facultat la Dra. Martí va donar per inaugurat el curs acadèmic.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies