El 3 de novembre es va impartir la sessió Passat, Present i Futur de la Logopèdia Internacional

Una conferència amb la classe plena i la Lidia Rodríguez García explicant
Lidia Rodríguez García, presidenta de l'Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

El divendres 3 de novembre, la presidenta de l'Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia va impartir la sessió Passat, Present i Futur de la Logopèdia Internacional: de la Professió a la Investigació.

07/11/2023

La ponent d aquesta formació va ser Lidia Rodríguez García, presidenta de l'Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

 

 

El passat 3 de novembre, es va portar a terme una interessant conferència dedicada als estudiants de Logopèdia, que va ser organitzada pel Pràcticum I del grau en Logopèdia i oberta a tot l'alumnat i professorat de la Facultat de Psicologia. L'esdeveniment va portar per títol "Passat, Present i Futur de la Logopèdia Internacional: de la Professió a la Investigació."

La conferència va ser dirigida per una destacada experta en el camp de la logopèdia, la Sra. Lidia Rodríguez García, qui actualment ocupa el càrrec de presidenta de l'Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

Entre els objectius de la sessió es trobaven explorar la definició i la importància de la logopèdia, així com la seva internacionalització. També es va oferir un recorregut històric, que va ajudar a entendre com hem arribat a l'actual situació de la logopèdia a nivell mundial. Un punt fonamental de la conferència va ser la comprensió de la situació actual de la logopèdia internacional i com podem contribuir a consolidar una identitat investigadora i internacional en aquest camp.

Els temes que es van abordar durant la conferència van ser diversos i molt rellevants per als estudiants de Logopèdia. Es va parlar sobre la professió i la investigació en el camp de la logopèdia, així com de les diferents societats científiques relacionades. També es va posar l'accent en els projectes d'investigació europea, destacant la proposta de Netques. La conferència va concloure amb una discussió sobre les competències necessàries per a la pràctica professional i la investigació en logopèdia.

Aquesta conferència va ser una oportunitat per als estudiants de Logopèdia de la Facultat de Psicologia per aprendre més sobre la seva futura professió i les seves possibilitats d'investigació en l'àmbit internacional