Dos coordinadors de Màster de l’Escola, concedits amb la Creu al Mèrit Acadèmic

Mariluz Puente i Francisco Viñals concedits amb la Creu al Mèrit Acadèmic

Els coordinadors dels dos màsters, la Dra. Mari Luz Puente i el Dr. Francisco Viñals, han rebut la creu “per les seves publicacions i treballs, així com l’excel·lent direcció del Màster en Grafoanàlisi Europea, Grafística, Grafopatologia i Grafologia Forense, i el Màster en Criminalística de la UAB”.

29/11/2017

La Junta de Govern de la Muy Ilustre Academia Internacional de Ciencias, Tecnología, Educación y Humanidades ha concedit la Creu al Mèrit Acadèmic als directors Francisco Viñals i Mariluz Puente, coordinadors del Màster en Grafoanàlisi Europea i el Màster en Criminalística.

Els condecorats encara no han rebut la creu en mà. En lloc seu, Braulio Revilla, President de l’Asociación de Diplomados y Profesionales en Criminología e Investigación, ha recollit el premi en representació als dos acadèmics, ja que el dia de la condecoració ha coincidit amb la sessió de Tribunal de Tesines d’ambdós màsters.

Durant un acte solemne, els representants de la institució han investit a nous acadèmics i destacats investigadors, i han entregat les resolucions i condecoracions corresponents.

L’esdeveniment ha tingut lloc al Monestir de San Miguel de los Reyes, seu de la Biblioteca Valenciana, durant el matí de dissabte, 4 de novembre.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies