Convocatòria del Programa SICUE 2021-22 per estades d'estudis a altres universitats espanyoles

Programa de mobilitat SICUE

El programa SICUE permet als estudiants realitzar una part dels seus estudis en una altra universitat d'Espanya. La convocatòria per presentar sol·licituds per al curs 2021-2022 s'obrirà del 12 de febrer al 4 de març. Albert Vancells, Coordinador d'Intercanvis d'Estudis de l'Escola, oferirà una xerrada informativa online sobre aquest programa de mobilitat el dilluns 15 de febrer, a les 12 hores.

19/01/2021

Del 12 de febrer al 4 de març (ambdós inclosos), s'obre la convocatòria per participar al programa SICUE d'intercanvi d'estudis amb altres universitats d'Espanya durant el curs 2021-2022. Les estades poden ser d'un semestre (cinc mesos) o d'un curs acadèmic (nou mesos).

El Sistema de Intercambio entre Centros Universitarios de España (SICUE) facilita els intercanvis d'estudiants dins de l'estat espanyol. Mitjançant aquest sistema, els estudiants poden realitzar part dels seus estudis en una universitat diferent, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular. Aquest intercanvi ofereix a l'estudiant la possibilitat d'experimentar diferents sistemes docents, inclòs el règim de pràctiques, i de conèixer els aspectes socials i culturals d'altres comunitats autònomes.

Cal consultar la durada de les estades que s'ofereixen per a cada titulació al llistat de destinacions. Les places són exclusives per a la titulació i duració especificada. L'estudiant que participa en qualsevol d'aquests programes manté la condició d'alumne de la seva universitat d'origen, en la qual s'haurà de matricular i abonar, si s'escau, l'import de la matrícula. A la universitat de destinació, l'alumne gaudirà de matrícula gratuïta per a les assignatures incloses a l'acord d'equiparació, i tindrà els mateixos drets i serveis que els alumnes locals.

El Coordinador de Relacions Internacionals i programes d'intercanvi d'estudis de l'Escola, Albert Vancells oferirà una xerrada informativa virtual per a tots els estudiants interessats en realitzar una estada a una altra universitat espanyola.

La trobada online es celebrarà el dilluns 15 de febrer, a les 12 hores, a través de la plataforma "Microsoft Teams". Aquest és l'enllaç directe per accedir a la reunió.

Més informació: SICUE