Convocatòria d'ajuts a la creació i producció de MOOC

Estudiants

La convocatòria, a la que hi poden participar el professorat i el PAS de la UAB, té per objectiu incentivar la formació de postgrau i contínua. El termini de presentació de sol·licituds s'obrel'1 de maig i finalitza 30 de juny de 2024.

20/03/2024

L’Escola de Postgrau de la UAB, amb l’objectiu d’incentivar la formació de postgrau i contínua, tant a nivell nacional com internacional, ha obert una nova convocatòria d’ajuts a la creació i producció de cursos MOOC (cursos en línia massius i oberts a tothom) en la plataforma Coursera.

Els ajuts inclouen el suport en el disseny i guionització dels continguts, la producció audiovisual i la implementació a la plataforma Coursera, així com el llançament del curs.
La convocatòria va dirigida al professorat i al PAS, tant a títol individual com col·lectiu. També poden presentar-se projectes en nom de les facultats, les escoles universitàries, l’Escola de Postgrau, els departaments, els instituts propis de recerca, els grups de recerca, els centres de recerca i els serveis. Les entitats externes a la UAB que siguin avalades per professorat o per alguna de les entitats a les quals es dirigeix la convocatòria també poden presentar projectes.

Les sol·licituds s’hauran de presentar de l'1 de maig fins al 30 de juny a través del formulari inclòs a l’annex de la convocatòria. La Comissió Permanent Acadèmica de l’Escola de Postgrau seleccionarà els projectes i els prioritzarà segons els criteris publicats en el text de la convocatòria. La resolució de la convocatòria es farà pública el 30 de setembre.

Les persones interessades poden contactar l’equip tècnic MOOC de l’Escola de Postgrau trucant al 649 928 016 o bé per correu electrònic: mooc@uab.cat.

Més informació

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat