Continua la matriculació per als estudiants de 1r curs de Grau 2019-2020

Matriculació EPSI primer curs

Del 15 al 18 de juliol, els estudiants que han obtingut plaça durant la 1ª assignació de la convocatòria de juny realitzaran la seva matriculació segons el dia i hora prèviament notificat. Consulta més informació sobre el procés de matriculació i tota la documentació requerida.

10/07/2019

El procés de matriculació per als estudiants de primer curs assignats en 1a preferència al Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial o online) finalitzarà avui, dimecres 17 de juliol de 2019.

Per als estudiants assignats entre la 2a i la 8a preferència als estudis de l’Escola, i que hagin fet el tràmit d’"Assignació definitiva" han de venir a fer la matriculació el dijous 18 de juliol, a l'hora que prèviament se'ls hi notificarà per correu electrònic.

Com funciona el procés de matriculació?

La matriculació es portarà a terme presencialment, a l’aula 140, a l’edifici de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, situada dins del Campus de la UAB. Consulta com arribar.

Abans del procés de matriculació, cal consultar prèviament el tutorial de matrícula de primer curs per a estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i resposta a altres dubtes freqüents.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida.

Vols matricular-te com a becari/ària condicional? Consulta la informació sobre com demanar l’acreditació econòmica per poder matricular-se com a becari/ària condicional

Més informació

També està disponible per als nous estudiants la Guia d’Estudiant on trobaran informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2019-2020.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

Sessió de benvinguda per a estudiants de 1r curs del Grau i inici de les classes

Els estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) participaran en una gimcana per conèixer aspectes logístics de l'Escola i alguns espais del Campus, el dijous 12 de setembre, a les 15 hores. La docència s'iniciarà el dia següent. Pel que fa als alumnes del Grau online, hauran de seguir un curs propedèutic, la setmana del 2 al 7 de setembre, per conèìxer el funcionament de la plataforma virtual de la UAB, abans de l'inici de les classes, el 9 de setembre.

Totes les notícies