Coneix els dos nous Graus de la Facultat

Nous Graus2

La Facultat oferirà 5 estudis universitaris: el Grau en Periodisme, en Comunicació Audiovisual, en Periodisme i Relacions Públiques, en Comunicació Interactiva i en Comunicació de les Organitzacions.

16/01/2019

El pròxim curs, 2019-2020, s’iniciaran dues noves titulacions, Comunicació Interactiva i Comunicació de les Organitzacions, amb una oferta de 60 places cadascuna. D’altra banda, es reduirà un grup del Grau en Periodisme i els dos grups restants tindran una oferta de 80 places cadascun, per a millorar la qualitat de la docència.

 
Comunicació interactiva

T'atrau la comunicació digital, els continguts generats per ordinador, les dades massives (big data), els videojocs, la realitat augmentada i la creació d'entorns immersius? Aquest grau t'ofereix tot això en una facultat pionera en estudis de comunicació.

T'agradaria tractar dades massives per generar productes periodístics atractius? T'apassiona crear històries, personatges i mons fantàstics i voldries materialitzar-los en codi? Creus que, a part de la tècnica i la programació, és imprescindible tenir primer una bona història?
Vols convertir-te en creador d'interfícies amigables? T'agradari dissenyar la forma amb què ens relacionem diàriament amb la tecnologia?
 

Comunicació de les Organitzacions 

Vols gestionar la comunicació d'empreses, institucions i organitzacions? Si t'atrau la comunicació corporativa i la responsabilitat social de les empreses, aquest grau t'ofereix formació especialitzada en una facultat pionera en estudis de comunicació.

Vols aprendre a usar la comunicació com una eina clau per construir i gestionar el que les organitzacions volen dir de si mateixes al seus públics? Vols conèixer en profunditat els conceptes d'identitat corporativa, cultura, marca, imatge i reputació? Tens capacitat d'adaptació als canvis i esperit de lideratge? Vols aprendre a dissenyar un pla de comunicació?


Coneix tots els detalls sobre els nous Graus a:
Comunicació Interactiva
Comunicació de les Organitzacions
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Notícies relacionades

Campus de Bellaterra

Serveis al campus del 15 al 22 d'abril

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. Llegir més

Totes les notícies