Coneix els dos nous graus de la Facultat

Facultat de Ciències de la Comunicació

La Facultat oferirà 5 estudis universitaris: el Grau en Periodisme, en Comunicació Audiovisual, en Periodisme i Relacions Públiques, en Comunicació Interactiva i en Comunicació de les Organitzacions.

16/01/2019

El pròxim curs, 2019-2020, s’iniciaran dues noves titulacions, Comunicació Interactiva i Comunicació de les Organitzacions, amb una oferta de 60 places cadascuna. D’altra banda, es reduirà un grup del Grau en Periodisme i els dos grups restants tindran una oferta de 80 places cadascun, per a millorar la qualitat de la docència.

 
Comunicació interactiva

T'atrau la comunicació digital, els continguts generats per ordinador, les dades massives (big data), els videojocs, la realitat augmentada i la creació d'entorns immersius? Aquest grau t'ofereix tot això en una facultat pionera en estudis de comunicació.

T'agradaria tractar dades massives per generar productes periodístics atractius? T'apassiona crear històries, personatges i mons fantàstics i voldries materialitzar-los en codi? Creus que, a part de la tècnica i la programació, és imprescindible tenir primer una bona història?
Vols convertir-te en creador d'interfícies amigables? T'agradari dissenyar la forma amb què ens relacionem diàriament amb la tecnologia?
 

Comunicació de les Organitzacions 

Vols gestionar la comunicació d'empreses, institucions i organitzacions? Si t'atrau la comunicació corporativa i la responsabilitat social de les empreses, aquest grau t'ofereix formació especialitzada en una facultat pionera en estudis de comunicació.

Vols aprendre a usar la comunicació com una eina clau per construir i gestionar el que les organitzacions volen dir de si mateixes al seus públics? Vols conèixer en profunditat els conceptes d'identitat corporativa, cultura, marca, imatge i reputació? Tens capacitat d'adaptació als canvis i esperit de lideratge? Vols aprendre a dissenyar un pla de comunicació?


Coneix tots els detalls sobre els nous Graus a:
Comunicació Interactiva
Comunicació de les Organitzacions
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Campanya pel 07

A la matrícula, marca la casella de la solidaritat

L'alumnat de l'Autònoma podeu a la matrícula fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat de la UAB, el qual finança projectes de cooperació a països del Sud i d'educació per a la Justícia Global promoguts per la mateixa comunitat universitària. 

Totes les notícies