Continua la matriculació per als estudiants de 1r del curs de Grau 2018-2019

Inici matriculació alumnes de 1r EPSI curs 2018-2019

Els estudiants de 1r curs hauran de portar omplerts l’imprès de sol·licitud de matrícula i altres documents per poder realitzar el tràmit presencialment a l'hora assignada, a l'aula 140.

05/07/2018

El procés de matriculació per als estudiants de primer curs en els Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera finalitza demà, dimarts 17 de juliol.

Al llarg d'avui, també, els estudiants assignats entre la 2a i la 8a preferència que hagin seleccionat l'Escola com a "Assignació definitiva", rebran l'hora per realitzar la seva matriculació, que tindrá lloc demà, dimecres 18 de juliol.

La matriculació es portarà a terme presencialment, a l’aula 140 de l'edifici de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, situada dins del Campus de la UAB, al costat de l’Hotel Exe Campus UAB. Els estudiants acceptats hauran rebut prèviament un correu electrònic de Gestió Acadèmica amb el dia i hora assignat.

Abans del procés de matriculació, s’hauran de tenir en compte els aspectes següents:

• Haver consultat prèviament el tutorial de matrícula de primer curs (presencial o online) per estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i altres dubtes freqüents.
• Haver descarregat, complimentat i imprès prèviament els documents de sol·licitud de matrícula i domiciliació bancària, que també s’entregaran durant la sessió d’acollida del dijous 12 de juliol, i són indispensables durant el procés.
• Si l’estudiant no pot realitzar la matrícula presencialment, s’ha d’autoritzar per escrit a una persona per fer-ho en nom seu.
• En cas que l’estudiant vulgui reconèixer crèdits del CFGS, portar l'imprès de sol·licitud de reconeixement amb certificat de notes després d’haver consultat prèviament el llistat de cicles formatius que es poden reconèixer.
• Portar una fotografia de carnet.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida. Els estudiants que poden gaudir d’una reducció sobre el preu de la matrícula, hauran de portar el document que acrediti tal gratuïtat (carnet de família nombrosa, beca, etc).

En el cas dels estudiants demandants de beca, serà necessari portar una credencial de la beca del MECD o una acreditació de caràcter econòmic per gaudir del pagament desglossat en terminis. Ja es pot sol·licitar la credencial de caràcter econòmic a la web de l’AGAUR.

Cal recordar que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, que és imprescindible de sol·licitar a banda de l’acreditació.

Més informació:

També està disponible per als nous estudiants informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2018-2019.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Stadium

I Jornada sobre Seguretat en Esdeveniments Musicals i Esportius

L’alumni Maria Prado parlarà sobre la seva experiència com a directora de seguretat del Campionat de Waterpolo 2018, a la I Jornada sobre Seguretat en Esdeveniments Musicals i Esportius del 26 d’octubre, organitzat per l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona. El professor Pedro Tomás Boticario també intervindrà a la jornada per parlar de la seguretat als estadis de futbol. Llegir més

Repte Mou-te per la UAB

El 5è repte 'Mou-te per la UAB' premia la mobilitat sostenible

La cinquena edició d’aquesta iniciativa ara també permetrà bescanviar els quilòmetres pel Campus caminant, en bici, en patinet, en transport públic col·lectiu i/o compartint cotxe per descomptes i regals. Les persones ja es poden enregistrar amb l’app Cyclogreen i acumular cicles fins el 15 de novembre. Llegir més

Totes les notícies