Desactivat l'avís de perill per fred i neu

Campus de la UAB buit

Protecció Civil ha desactivat l’alerta del pla PROCICAT per onada de fred basant-se en les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya. S’anirà informant de les mesures que calgui prendre en funció de l’evolució de les condicions meteorològiques.

24/01/2023

La Generalitat ha desactivat l’alerta del pla PROCICAT per onada de fred basant-se en les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). 

Protecció Civil demana molta precaució en els desplaçaments en cas de trobar gel a la calçada i recomana seguir els consells del Servei Català de Trànsit. També cal extremar les precaucions amb els aparells de calefacció als habitatges i garantir sempre una ventilació correcta.

Protecció Civil recomana extremar les precaucions en les activitats a l’aire lliure, tant de lleure (usuaris del Servei d’Activitat Física) com laborals (monitors del Servei d’Activitat Física, personal propi del Servei d’Activitat Física i la Direcció d’Arquitectura i Logística, el Servei de Granges i, molt especialment, el personal d’obres i manteniment d’empreses externes). Si les condicions no són les adequades, és recomanable no dur a terme l’activitat.

S’anirà informant de l’evolució meteorològica i de les possibles incidències a través del compte de Twitter @emergenciescat.

Més informació: