Apropa't a les Jornades de Portes Obertes de la UAB i coneix els Graus de l'Escola!

Jornades de Portes Obertes UAB 2019

Els dies 5, 6, 7 i 8 de febrer celebrarem una nova edició de les Jornades de Portes Obertes de l'Escola, amb xerrades sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera a futurs estudiants universitaris, de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Tria el dia que vulguis venir! Inscriu-t'hi!

18/01/2019

El 5, 6, 7 i 8 de febrer de 2019 es duran a terme les Jornades de Portes Obertes de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera, on els estudiants de Secundària i de CFGS, podreu venir i obtenir, de primera mà, tota la informació sobre el Grau de Turisme, el Grau de Turisme en Anglès i el Grau de Direcció Hotelera.

La Directora del Centre, i els Coordinadors de les titulacions, oferiran tots els detalls sobre aquests graus, i a més, estudiants i graduats compartiran la seva experiència sobre el seu pas per l'Escola cursant els estudis, i parlaran sobre la seva trajectòria professional.

Les sessions informatives finalitzaran amb una visita a les instal·lacions.


Tria el dia que et vagi millor i coneix de prop els estudis que més t'interessen durant les Jornades de Portes Obertes, a la Sala Lluís Vives de l'Hotel Exe Campus. Aquests són els horaris de les sessions informatives:


Grau en Turisme i Grau en Turisme en Anglès

• Dijous 7 de febrer, a les 10h (inscriu-te)
• Divendres 8 de febrer, a les 10h (inscriu-te)
 
Grau en Direcció Hotelera

• Dijous, 7 de febrer, a les 12h (inscriu-te)
• Divendres, 8 de febrer, a les 12h (inscriu-te)
 
Com arribar a l'Escola
 
Si vens en FGC: et recomanem baixar a la parada Bellaterra, on un equip de benvinguda format per estudiants de l’escola identificats amb armilles verdes t’esperarà des de les 9h del matí per indicar-te com arribar a l’Hotel Campus.

Si vens en autocar: un altre equip de benvinguda t’esperarà a partir de les 9h del matí a l’aparcament de l'Eix Central, per informar-te i acompanyar-te a les xerrades.

Bus-llançadora: L'Escola habilitarà un servei de bus-llançadora des de la Plaça Cívica (parada de Postgrau) fins a l’Hotel Campus a les 9:30h i a les 9:45h, per assistir a la xerrada de les 10h, i a les 11:30h i 11:45h, per anar a la de les 12h.

Si és el primer cop que visites el campus de la UAB, pots consultar com arribar-hi. És molt fàcil!

T'hi esperem!

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Totes les notícies