Andrés Chamarro Lusar, nou degà de la Facultat de Psicologia

Nou dega

Andrés Chamarro Lusar, professor del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació a l'Àrea de Psicologia Bàsica, ha estat escollit nou degà de la Facultat de Psicologia.

12/07/2022

El passat 4 de juliol, la junta de la Facultat va celebrar una sessió extraordinària per escollir qui seria el nou degà o degana de la Facultat de Psicologia. La persona escollida per agafar el relleu de la professora Tatiana Rovira ha estat l’Andrés Chamarro Lusar, professor del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació a l'Àrea de Psicologia Bàsica.

L'equip de Deganat que acompanyarà l’Andrés durant els propers 4 anys estarà format pel Tomàs Blasco, com a Secretari de la Facultat i Vicedegà d'Economia; l'Estel Gelabert, Vicedegana de Pràctiques Externes i Relacions Institucionals; i la Sònia Darbra, Vicedegana d'Afers Acadèmics de Graus i Màsters.

L’Andrés Chamarro (Pamplona/Iruña, 1962) és Doctor en Psicologia per la Universitat de Salamanca. Ha desenvolupat la seva carrera professional a l’àmbit de les presons, les facultats d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, i Blanquerna, ambdues de la URL. Des del 2015 és professor agregat Serra Húnter. La seva recerca s’ha centrat en els processos psicològics subjacents a la implicació en jugar a videojocs i utilitzar xarxes socials en línia, així com practicar activitats que conformen l'estil de vida (com ara els esports d'aventura).

Podeu veure el programa electoral de la candidatura aquí.