Alfons Perona, ponent al debat sobre la Zona de Baixes Emissions de 'La Vanguardia'

Encuentros en La Vanguardia sobre Barcelona: Zona de Baixes Emissions

El diari La Vanguardia organitza una trobada virtual, el proper dimarts 27 d'octubre, per debatre diverses qüestions al voltant de la implementació de la Zona de Baixes Emissions a Barcelona. El professor Alfons Perona serà un dels experts convidats en una de les taules rodones d'aquesta jornada.

20/10/2020

Amb motiu de l'activació de la Zona de Baixes Emissions a Barcelona i als municipis colindants per on transcorren les rondes des del passat 1 de gener de 2020, el diari La Vanguardia dedica una de les seves trobades virtuals de debat a reflexionar al voltant dels efectes, impactes i resultats de la implementació d'aquesta mesura per la societat, el medi ambient i la mobilitat d'aquest territori, que abarca 95 km2.

L'esdeveniment es celebrarà el proper dimarts 27 d'octubre des de les 9 h del matí i fins a les 12 del migdia, amb la participació d'experts i acadèmics en medi ambient i mobilitat sostenible, també representants del sector automobilístic i de l'energia, i intervindran càrrecs i responsables de l'Administració Local. 

Entre els especialistes convidats, que oferiran la seva visió i expertesa, s'hi troba el professor de l'Escola, Alfons Perona, jurista i consultor de mobilitat, que participarà a la segona taula de reflexió, que es realitzarà a les 11:15 h, sobre com es pot contribuir a millorar la situació per reduir més la contaminació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i quines polítiques de mobilitat sostenible cal seguir.

L'acte serà moderat per Enric Sierra, Director Adjunt de La Vanguardia.

Per assistir-hi cal confirmar-ho al telèfon 648 015 379 o enviar un e-mail a: invitaciones@encuentroslv.com

Podeu consultar el programa de la jornada a aquest enllaç.

 

 

 

Notícies relacionades

Resolució de les places de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

1a Resolució de les pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

S'ha publicat la primera resolució de les 8 places de pràctiques de suport de promoció de FUABformació, per a estudiants de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, per col·laborar en les activitats, tant virtuals com presencials, de donar a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a futurs alumnes i a les seves famílies.

Totes les notícies