ActivaMent ofereix una formació sobre salut mental a Romania

IMG_ActivamentPortada

ActivaMent forma part de la Comunitat de Recerca Estratègia en Salut Mental de la UAB i participa amb Erasmus+ oferint una formació de 6 dies a Romania.

20/01/2022

 

ActivaMent és una associació que forma part de la Comunitat de Recerca Estratègica en Salut Mental de la UAB i que participa amb Erasmus+ amb l'objectiu principal de formar joves en temes de Resiliència i Emocions.

Des d’ActivaMent cerquen 5 joves entre 18 i 25 anys, preferiblement estudiants de Psicologia o Ciències Socials, interessats/des en com cuidar la salut mental, que vulguin rebre aquesta formació. També és indispensable tenir un nivell d’anglès bàsic per poder mantenir converses i disposar del certificat de vacunació covid.

La formació es portarà a terme del 6 al 12 de març de 2022 a prop de la ciutat Cluj-Napoca de Transilvània (Romania). Allà es trobaran amb altres joves d'Islàndia, Polònia i Romania, a més a més de les persones organitzadores i formadores del programa.

Totes les despeses de viatge, allotjament i manutenció estan subvencionades per la Unió Europea i ActivaMent es farà càrrec dels pagaments.

Les persones interessades en la formació hauran d’enviar un correu a Lluis Imedio (economia@activament.org) i ell s’encarregarà de fer les entrevistes per seleccionar les persones candidates. La selecció es farà a finals de gener.

 

ActivaMent