Acte de Graduació de l'Escola d'Enginyeria

Acte de graduació de l'Escola d'Enginyeria UAB

L’acte de graduació de l’Escola d’Enginyeria del curs acadèmic 2022 – 2023 es va celebrar el 25 de novembre a l'Hotel Exe Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

24/10/2023

Els estudiants de grau i de màster graduats el curs 2022-2023 de l'Escola d'Enginyeria van poder assistir a l'Acte de Graduació que es va celebrar el passat 25 de novembre, per totes les titulacions, la ubicació va ser l'Hotel Exe Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per motius d’aforament es van celebrar dos torns diferents.

El primer grup va començar a les 10 h pels graduats i graduades del Grau en Enginyeria Química, Grau en Gestió Aeronàutica, Grau en Enginyeria de Dades i Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles. 

El segon grup va iniciar a les 12:30 h pels graduats i graduades del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Grau en Enginyeria de Sistemes Telecomunicació, Grau en Enginyeria Informàtica + Grau en Enginyeria Sistemes de Telecomunicació, Grau en Enginyeria Informàtica + Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i Alumnes de Màster.

En aquest enllaç podeu trobar totes les fotografies de l'Acte de Graduació.